22.12.2017, 13:24:50
KHIRAL julkaisi singlen tulevalta albumilta

Helsinkiläinen death/thrash metal -kokoonpano KHIRAL on julkaissut singlen "Stain" alkuvuodesta julkaistavalta "Chained"-albumilta.

Khiral on helsinkiläinen yhtye, joka laitettiin aluille jo 2008, mutta etenemiseen tarvittava kypsyysaste ja oikea kokoonpano saavutettiin vasta 2016, jolloin bändi julkaisi ensimmäiset sinkkunsa "Orphanage" ja "UltravioleNt" sekä aloitti aktiivisemman keikkailun. Pitkän hauduttelun tuloksena bändin soittotyyli on ehtinyt kehittyä hardcore-vaikutteisesta raskaasta rockista death-, thrash- ja jopa black metal -elementtien sekoitukseen, hyvään grooveen nojautuen.

Vuosi 2017 oli iso askel eteenpäin, kun Khiral teki useita keikkoja, ja pääsi mm. Emergenza-bändikilpailussa Suomen finaaliin asti, ja tavoitti näin isommankin yleisön myös vannoutuneimman metalliväen ulkopuolelta. Lisäksi bändi teki syksyllä ensimmäisen ulkomaankeikkansa Saksassa sekä äänitti debyyttialbuminsa “Chained” (julkaisu 1/2018), jolla on hyvin kuultavissa sitä tyylien kirjoa, josta bändi alunperinkin rakennettiin.

Pitkäsoitto "Chained" julkaistaan 12.1.2018.

Kuuntele single Spotifyssa.

Khiral: Joni Öhman - basso | Matti Hämäläinen - kitara | Tuomo Vänskä - laulu | Jouni Tuovinen - kitara | Markus Lehto - rummut

Palaa »