18.12.2017, 16:17:33
FIREPROVEN julkaisee "Future Diary" -albuminsa helmikuussa

Yhdeksi maan lupaavimmista progemetallibändeistä raakattu FIREPROVEN julkaisee uuden studioalbuminsa helmikuussa 2018 ja paljastaa nyt "Future Diary" -albuminsa kannen ja sisällön. Jo aikaisemmin bändi on julkaissut tulevalta levyltään maistiaisena Shine feat. Noora Louhimo -singlen, jonka upea video palkittiin taannoin parhaasta kuvauksesta myös The Music Video Underground -kisassa.

Yhtye on siirtynyt uuden albumin alla Addictive Playground Productionsille myyntiin, ja bändi nähdään seuraavan kerran lauteilla Helsingin Lepakkomiehessä 23. helmikuuta. Fireproven on kiinnitetty myös Golden Classics -tapahtumaan huhtikuussa.

”APP on hiljattain perustettu hyvällä artistilähtöisellä buugiella toimiva agency Joensuusta. Pieni bändirosteri sekä loistavat yhteydet kotimaisille ja Euroopan venueille olivat niitä asioita, joita arvostimme, kun sopimus allekirjoitettiin”, bändi luonnehtii.

Vuonna 2017 perustettu uusi tapahtuma- ja keikkatoimisto kertoo tavoitteekseen tukea, kehittää ja monipuolistaa kotimaisen tapahtumapalveluita ja musiikkikulttuuria.

”Keikkamyynnin saralla Fireproven on ehdottomasti Addictiven mielenkiintoisimpia artisteja, jolle toimitusjohtaja Petu näkee paljon kansainvälistä kysyntää. Mahtavaa päästä mukaan tähän!”, APP:stä kommentoidaan.

"Future Diaryn" biisilista on:

01. Shine
02. The Tower
03. Sea of Fear
04. Layers of Time
05. Future Diary
06. Wrathful Beast
07. Shame
08. Empty Openings
09. Alone in the Dark
10. The Interior Castle

www.fireprovenband.com | www.addictiveplaygrounds.com

Palaa »