02.12.2017, 02:41:25
MACHINAE hyvän mielen asialla - kitarapaketti nuorelle muusikonalulle
Tunnetko nuoren, jonka sydämessä palaa musiikki ja joka on aina halunnut soittaa kitaraa, mutta hänellä ei ole mahdollisuutta hankkia omaa soitinta? Tai sopiiko tämä kuvaus kenties itseesi?
 
MACHINAE-bändi on hyvän mielen asialla ja haluaa jakaa musiikin ilosanomaa lahjoittamalla ESP LTD EX-50-sähkökitaran ja Roland Microcube vahvistimen sitä tarvitsevalle nuorelle.

Haastavat lähtökohdat musiikkiharrastukselle ovat bändin miehistölle itselleenkin tuttuja. Bändin kitaristi, Jonas Eriksson kertoo, kuinka rahat ensimmäiseen kitaraan piti kerätä itse. “Olin päättänyt, että haluan oppia soittamaan. Kaikesta mahdollisesta säästämällä sain 150 markkaa kasaan, jolla sain hankittua kierokaulaisen stratocasterkopion, jolla pääsin jotenkuten soittamisen aloittamaan”.
Myös bändin laulaja, Mika Piipponen tunnistaa nuorten haasteet: “Kohtaan arkityössäni hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria ja tiedän, ettei läheskään kaikilla ole mahdollisuutta soittoharrastukseen, vaikka paloa musiikin soittamiseen olisikin.”

Voit ilmoittautua mukaan yksinkertaisesti kertomalla, mitä musiikki sinulle tai tuntemallesi nuorelle merkitsee, sekä miksi juuri sinut/hänet tulisi valita kitaran saajaksi. Kirjoita perustelusi lomakkeeseen osoitteessa www.machinaeband.com/hyvamieli.
 
Valitsemme kaikkien 15.12.2017 mennessä saapuneiden perusteluiden joukosta kitaralle uuden omistajan ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toimittamaan kitaran valitulle 24.12. mennessä.
 
Palaa »