28.11.2017, 10:13:23
VERIKALPA julkaisi "Pahan laulu" -singlen tulevalta debyyttialbumiltaan

VERIKALPA ja Inverse Records ovat solmineet levytyssopimuksen. Albumi nimeltään "Taistelutahto" julkaistaan 16.2.2018. Ensimmäinen single "Pahan laulu" näki päivänvalon aikaisemmin lyriikkavideon muodossa ja löytyy nyt myös seuraavista suoratoistopalveluista:

Spotify | Deezer | Tidal | Google Play

Verikalpa on Oulusta ponnistava folk/peikko/kaljametallibändi. Oulun murteella lauletuissa lyriikoissa on pilkettä silmäkulmassa ja ne kertovat krapulasta, kaljahommista, naimisesta, tappeluista sekä verisistä äijistä. Bändissä soittaa jäseniä niin Catameniasta kuin Quake The Earthista ja muutenkin koko miehistöllä on pitkät soittourat takana.

Bändi kommentoi:
"Verikalpaha on ollu kuvioisa jo usiamman vuojen vaan annettiin poikien kans homman ässehtiä, että saatiin hommat viimisen pääle kohillee. Otettii asioiksemme, että hinkattii biisit miehisä täyeksi timantiksi ja kävästii sitte louhaseen hommat purkkiin Oulusa Tuirasa SURF-SOUND studiola Janne Huotarin alati vahtivan silimän alla. Tähä vielä pääle Svante Forsbäck CHARTMAKERSilla masteroi kamat kassaa ja sitte oli Taistelutahto valamiina. Verikalpa o keskittyny biisien säveltämiseen ja levyttämissee täsä puolen vuojen aikana vaa ollaaha me keikkailtukki viimisen pääle lähivuosina. mm. PRIMORDIALin kans kävästii Hesassa ELMUN BAARIsa nykäsee Oululaiset setit Etelän immeisten silimile. Tuli helevetin hyvvää palautetta Suomen metallimedioista ja kyllähä sielä Hesalaiset nyrkkiäki pui ja laulo mukana vaikkeivat varmasti mittää selevää saaneet."

Albumin kappalelista:
 01. Viimiseen asti
 02. Tyrmä
 03. Neidonryöstäjä
 04. Kuoppajaiset
 05. Pahan Laulu
 06. Verijuhula
 07. Taistelutahto
 08. Viinapiru
 09. Kuoleman Suo
10. Rautatammi

Levyn kansitaiteesta vastaa Marleena Maliniemi.

 

Verikalpa:
 Laulu - Jani Ikonen
 Basso - Sami Knuutinen
 Kosketinsoittimet - Jussi Sauvola
 Kitara - Jussi Heikkilä
 Kitara - Janne Niva
 Rummut - Aleksi Heiskanen

https://www.facebook.com/Verikalpa

Palaa »