23.11.2017, 15:57:22
SOULWOUND julkaisi musiikkivideon kappaleesta "Alone Against All"

Soulwound, tuo kolmen veljeksen luotsaama thrash metal -bändi Kouvolasta, on julkaissut musiikkivideon kappaleesta "Alone against All". Raita on peräisin yhtyeen toiselta täyspitkältä albumilta "No Peace".

Katso video täällä: https://youtu.be/T8ujYe3DvPQ 

Yhtye kommentoi: "Aiemmilla videoillamme on aina ollut soittokuvaston lisäksi symbolista sisältöä, mutta tällä kertaa päätimme tehdä hyvin riisutun ja DIY-henkisen soittovideon kappaleesta Alone against All, joka on epäilemättä yksinkertaisessa raivokkuudessaan koko albumin punk-henkisin biisi. Alkuperäisenä ideana oli, että olisimme sekä kuvanneet että editoineet videon kokonaan itse, mutta huomasimme pian ettei meistä kenelläkään ollut hommaan riittävää laitteistoa tai ohjelmistoa, joten käännyimme jälleen kerran hyvän ystävämme Tino-Viljami Vanhalan puoleen. Tiesimme että voimme luottaa hänen taituruuteensa, ja niinhän siinä kävi että mies heilautti taikasauvaansa kuvaamamme karunpuoleisen videomateriaalin yllä ja loihti siitä jotain paljon parempaa kuin mitä olisimme ikinä onnistuneet itse tekemään. Korkkaa siis olut ja tule kanssamme hikisiin ja hapettomiin tukanheilutuskarkeloihin ahtaassa kellarihuoneessa, jossa taomme omaa näkemystämme suomalaisesta metallista!"

"No Peace" julkaistiin lokakuussa 2016, ja albumi on saatavilla ympäri maailman. Yhtye valmistautuu vetämään vielä vuoden viimeiset keikat joulukuussa ja keskittyy alkuvuonna 2018 kasaamaan materiaalia seuraavaa albumia varten.

 

Kokoonpano:

Arto Jauho, laulu
Niko Huusari, kitara
Mikko Huusari, kitara 
Janne Huusari, rummut 
Joni Järvenmäki, basso
 

 

Palaa »