22.09.2017, 11:22:02
EGOKILLSIN psykedeelinen Nibiru-musiikkivideo

Hippimetallibändi EGOKILLS julkaisi perjantaina 22.9. uuden singlen "Nibiru", joka on ensimmäinen julkaisu yhtyeen tulevalta kakkosalbumilta. Ajankohtainen kappale on saanut innoituksensa numerologi David Meaden ennustuksesta, jonka mukaan kuolemantähti Niribu iskeytyy Maahan syyskuun 23. päivä tuhoten koko ihmiskunnan.

- Biisissä Nibiru on metafora sille, kun odottaa jotakin suurta tapahtuvaksi. Odottaa ja on vakuuttunut, että se tapahtuu, laulaja ja biisintekijä Janne Selo sanoo.

Ennen huomista maailmanloppua Egokillsi julkaisee myös  musiikkivideon Niribu-kappaleeseen. Animoidun videon on tehnyt amerikkalainen animaattori Jaron Johnson. Hienossa videossa päähenkilö tempautuu Nibiru-planeetan mukana unenomaiselle, psykedeeliselle avaruusmatkalle.

- Videontekijä Johnson asuu Georgian Savannahissa ja joutui evakkoon hurrikaani Irman takia aivan loppusuoralla. Jos Nibiru-planeetta todella aiheutti nämä hurrikaanit kuten salaliittoteoreetikot väittävät, niin tässä on aika kosminen meininki, rumpali Vilho Rajala sanoo.

KATSO MUSAVIDEO NIBIRU TÄÄLTÄ.

Parhaillaan tamperelainen Egokills on Hampurissa juhlimassa singlenjulkaisubileitä musiikkialan ammattilaistapahtumassa Reeperbahn Festivalilla.

Egokillsin toinen albumi äänitettiin Astia Studiolla Lappeenrannassa. Sen on tuottanut Miitri Aaltonen ja masteroinut Anssi Kippo. Levy julkaistaan vuonna 2018, jolloin yhtye aktivoituu myös keikoille. Lisää uutta musiikkia videoineen on luvassa vielä ennen sitä.

Kovista live-vedoista tunnettu Egokills on keikkaillut halki viisivuotisen historiansa Suomessa South Park -festivaaleilla, Diablon, Cavalera-veljesten ja Turmion Kätilöiden lämppärinä sekä kymmenillä omilla klubikeikoilla. Debyyttilevy Creation julkaistiin kotimaassa loppuvuonna 2014 ja ulkomailla Massacre Recordsin kautta keväällä 2016.

www.egokills.net | www.facebook.com/egokillsband

Palaa »