25.09.2017, 14:36:08
ROGER WATERS Suomeen elokuussa 2018

Rock-ikoni ROGER WATERS tuo ylistetyn Us + Them -maailmankiertueensa Helsinkiin ensi vuoden elokuussa. Edellisen kerran The Wall Live -kiertueella vuonna 2011 kaksi areenailtaa loppuunmyynyt Roger Waters nähdään Hartwall Arenalla tiistaina 21. elokuuta.

KONSERTTI:
Roger Waters (UK) – Us + Them
Ti 21.8.2018 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30
Facebook-tapahtuma:
bit.ly/2xu67TF

Lipunmyynti konserttiin käynnistyy ensi maanantaina 2. lokakuuta klo 9!

Parhaillaan Yhdysvaltoja kiertävä Us + Them -kiertue on ehtinyt saada maailmalla jo huippuarviot. Roger Waters tunnetaan lavaproduktioiden visionäärinä, joka häkellyttää fanit mestariteoksillaan. Us + Them ei ole poikkeus, vaan se on vakuuttanut yleisöt ainutlaatuisilla visuaaleilla ja henkeäsalpaavalla show’lla. Settiin on poimittu materiaalia sekä Pink Floyd- klassikoista että Watersin omasta soolotuotannosta. Luvassa on kappaleita sekä ”The Dark Side Of The Moon”, ”The Wall”, ”Animals” että “Wish You Were Here” -klassikkolevyiltä, sekä uusia biisejä Roger Watersin tuoreelta “Is This The Life We Really Want?” -albumilta.

Us + Them -kiertueesta sanottua:

  • “Roger Waters häikäisi Long Islandilla… Menu: nippu Pink Floyd -klassikoita ja muutama soolobiisi järisyttävällä paatoksella ja voimallisilla visuaaleilla.” - Soundi
  • “Saturday’s show was one of the best I’ve seen.” – News & Tribune


 

Palaa »