27.09.2017, 08:55:01
Uudestisyntynyt ASTRALION palaa lavoille lokakuussa; livestriimi torstaina

Powermetalliyhtye ASTRALION palaa keikkalavoille lokakuun alussa. Yhtye esiintyy Vantaalla Bar Rock Bearissa ja Hämeenlinnassa Cafe Rengiassa italialaisen kitaravelhon Tommy Vitalyn lämmittelijänä.

Yhtye on viettänyt alkuvuoden hiljaiseloa kokoonpanovaihdosten takia. Vantaalla lavalle nousee ensimmäistä kertaa yhtyeen uusi kitaristi Manuel Martinez, (Manu Marttinen) joka aloitti Astralionin riveissä kesäkuun alussa.

"Olen todella iloinen siitä, että pääsin tähän loistavaan yhtyeeseen. Jätkät ovat huipputyyppejä ja supertaitavia muusikoita. Tiukan treeniputken jälkeen on hienoa vihdoin päästä näyttämään, miten tiukasti rokkaamme livenä", Martinez sanoo.

Kitaran varresta yhtyeen kosketinsoittajaksi siirtynyt Hank Newman kertoo, että alkuvuosi oli yhtyeelle monin tavoin vaikea, mutta palaset ovat kesän aikana loksahdelleet paikoilleen. "Uusi jäsen ja siirtymiseni koskettimiin ovat tuoneet raikkaan tuulahduksen bändiin. Ja se, että hommat ovat lähteneet taas hyvin pyörimään, on myös antanut itselleni lisää inspiraatiota sävellystyöhön", Newman sanoo.

Bändi on käytännössä uusi versio vanhasta, Astralion 2.0, kuten Newman asian määrittelee. Settilistaan on otettu uusia biisejä ja muutenkin meininki on muuttunut.  "Manuel on todella hyvä kitaristi ja myös mukava tyyppi. Kemiamme bändin sisällä toimivat loistavasti, mikä onkin äärimmäisen tärkeää näissä hommissa."

Vuonna 2011 perustettu Astralion on tehnyt kaksi levyä: Astralion (2014) ja Outlaw (2016). Levyt ovat saaneet hyviä arvioita kriitikoilta koti- ja ulkomailla.   "Syntikkasoundeissa, lauluissa ja hyväntuulisissa kertseissä on jotain niin autenttista ja lapsenomaistaettä niistä on melkein pakko tykätä. Yritäpä mököttää At The Edge Of The Worldin tai Mysterious & Victoriousin aikana – turpavärkki saattaa mennä solmuun", kirjoitti Imperiumi.net levyarviossaan.

Astralionin livemeiningistä saa tuntumaa huomenna torstaina 28. syyskuuta noin kello 19.00, jolloin yhtye järjestää Astralion Facebook Liven treenikämpällämme. Yhtye sanoo: "Soitamme ainakin yhden fanien valitseman biisin, jonka nimi selviää parhaillaan Facebookissa käynnissä olevassa äänestyksessä."

Keikkojen lisäksi yhtyeen suunnitelmissa on uuden levyn tekeminen. Tavoitteet ovat muutenkin astraalisella tasolla.

"Tavoitteena on tietysti universumin valloitus! Nyt kun pakka on taas kasassa, voimme vihdoin aloittaa kolmannen levyn työstämisen. Sävellystyö on jo hyvällä mallilla ja uusi materiaali kuulostaa todella hyvältä", Newman sanoo.

astralion.org | facebook.com/AstralionBand

Palaa »