21.09.2017, 23:16:30
UPON SHADOWS: Uusi single " Fatal Stigma of the Realist " 18.10.2017

Dark Metal -duo  UPON SHADOWS julkaisee uuden singlen "Fatal Stigma Of The Realist ". "Fatal Stigma Of The Realist " on äänitetty SuomenOulussa ja Montevideossa, Uruguayssa. Miksaus ja masterointi on tehty Mika Pohjolan toimesta Soundmix studiolla, Oulussa. Rummuissa "Fatal Stigma Of The Realist " sinkulla on Matti Torro ja kansitaiteesta vastaa Ricardo Arocenan mittatilauksena tekemä öljymaalaus!

 
“ Fatal stigma of the realist " kertoo ennakko aavistusten välttämisen mahdottomuudesta. Loputtomassa maailmankaikkeudessa, rajallisuutemme tulee vastaan jokaisena hetkenä projekteissamme, ihmissuhteissamme, ja tavassamme kohdata vaikeudet. Keskustelemme mielellämme surun läsnäolosta, joka väijyy aina kulman takana mielessämme, johtuen rajallisesta kyvystämme ymmärtää. Ei pessimistisestä vaan realistisesta näkökulmasta ".
Tamara Picardo
 
Fatal Stigma of the Realist Video on katsottavissa ennakkoon TÄSTÄ.

Bändin 15-vuotisjuhlan kunniaksi Upon Shadows julkaisee myös kirjan, joka sisältää kaikki Upon Shadows-lyriikat, täydelliset albumitiedot, kuvat ja yksityiskohtaisen bio osion. Bion on kirjoittanut Kosta Bayss Goetic Recordsista (Kanada). Kirja on tilattavissa osoitteesta Amazon.com tai www.lulu.com
Palaa »