13.09.2017, 23:17:43
Punkin superkokoonpano ATK:lle levytyssopimus

ATK-toimiston uutisia 12.9.2017:

Nyt on koko ATK-osaston väellä suut messingillä ja syystäkin, sillä olemme juuri solmineet taskurahakkaan levytyssopimuksen Stupido Recordsin kanssa. Sopimus kattaa alustavasti ainakin kaikki meidän 29 valmista kappalettamme. Ensimmäinen virallinen julkaisu tulee olemaan digitaalinen singlemusiikkiesitys lokakuussa ja ensimmäinen isopitkänopea julkaistaan marraskuussa. Isopitkänopean nimi on enteellisesti ATK 1.0 ja se sisältää yhtyeen ensimmäiset 14 kappaletta vapaassa kronologisessa, mutta hyvin loogisessa järjestyksessä. Singlemusiikkiesityskappale pyritään valitsemaan hyvissä ajoin ja hyvällä maulla.

Kappaleet ovat paraikaa masterointi-insinöörien masterointilaitteiston masinoitavina ja betaversioiden perusteella luvassa on ennenkuulemattoman kovaa ja äsäkkää, mutta silti ihmisläheistä ja luontoa säästävää pikamusiikkia.

ATK-tiimi haluaa täten tässä nyt ja näin ojentaa ison kiitoksen vankkumattomille ja väsymättömille tukijoukoillemme joita ilman tämä projekti olisi jäänyt muutaman erakoituneen korpun keskinäiseksi lerputteluksi. Kiitokset Teemu ja Mika!

Muistutukseksi ja virkistykseksi vielä pieni videonäyte ATK-yhtyeen ensimmäisistä etätreeneistä, joita seuraa pontevasti rullaava kappaleemme ”Onni”.

ATK on etäyhteyksien kautta operoiva kotimainen punk/HC -superkokoonpano, jonka jäsenistö muodostuu kotimaisen metelimusiikin aktiveista:

Ari Taiminen, kitara, laulu (Viikate, Koljosen tiekiista)
Kaikka Kangasmäki, basso (Stam1na, Eläköön elämä)
Ohto Pallas, rummut (Dead in the Water, Tremer)
Toppo Koponen, laulu, koskettimet (Eläkeläiset, Kumikameli)

https://www.facebook.com/atkhoocee/ | https://soundcloud.com/atk-hoocee

Palaa »