13.09.2017, 23:16:33
Metal Giant avasi ovensa

Uusi metallimusiikin verkkokauppa on avauttu osoitteessa: www.metalgiant.fi

Metal Giant on "kuolemankauppias", joka on erikoistunut raskaaseen heavy metal, thrash- ja death metal -sötökseen, mutta se ei myöskään jätä pois hardcore / old school grindiä tai black metal-tuomiota. Metal Giantin arvoja ovat trendkiller-henki, oma polku, rehellisyys, tinkimättömyys, vanha koulu ja mahtavan musiikin levittäminen. Metal Giant uskoo vahvasti fyysisiin tuotteisiin, olkoon se vinyyli, CD tai kasetti (sekä tietenkin muut tuotteet paidat, hihamerkit, jne.) - ja se tarjoaa kaiken kattavia kokemuksia vaihtoehtona nykyajan musiikkiteollisuuden ja modernin maailman rappiolle.

Immu, Metal Giantin takana oleva mies, tunnetaan suomalaisessa metalliundergroundissa. Hänellä on paljon kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja metallikulttuurityöstä. Hän on ollut voimakkaasti mukana rikastuttaessa suomalaista live-metallikulttuuria useilla keikoilla, mini-kiertueilla ja festivaaleilla vuosien varrella sellaisten bannereiden alla kuin Metal Warning ja viime vuosina Finnish Death Metal Maniacs. No surrender!

Metal Giantin valikoimasta löydät mm. Archgoat, Barathrum, Beherit, Ossian, Pyöveli, Sarcofagus ja Sarcófago -levyjä. Ja paljon muuta! Tarkoituksena on panostaa tulevaisuudessa myös erityisesti venäläiseen metalliin. Saatavilla tällä hetkellä tosin ainoastaan pari levyä yhtyeiltä Korrozia Metalla, Aria, D.I.V., Kipelov ja Kruiz.

Sarcofaguksen "Back From The Valley of Kings" (2016) CD-levy on eksklusiivisesti saatavilla Metal Giant-verkkokaupasta ja ainoastaan bändiltä itseltään, vielä niin kauan kuin niitä riittää. Yhtyeen Facebook-sivut väittävät että viimeisiä viedään, joten kiirettä saa kohta pitää.

Maksuvaihtoehtoina Paytrail-maksutavat: Verkkopankkimaksu, luottokortti, Collector-lasku (ei paypalia).

www.metalgiant.fi/shop

Palaa »