13.09.2017, 23:11:59
FIREPROVEN ja BATTLE BEASTIN Noora Louhimo loistavat "Shine"-singlellä

Progressiivista metallia soittava FIREPROVEN julkaisi tänään maistiaisen tulevalta albumiltaan. "Shine"-kappaleen singlellä on mukana myös Battle Beastin upea Noora Louhimo, ja lopputulos on nyt kuultavissa taiteellisella videolla TÄSSÄ OSOITTEESSA.

"Shine on rytmisesti vahva biisi, johon on puristettu sekaan myös sinfonisia elementtejä. Kappaleen kruunaa vierailija Noora Louhimon upeat laulut ja bändin tiukka yhteissoitto. Lyriikat tutkailevat ihmismielen raja-aitoja ja perimmäisiä kysymyksiä olemassa olostamme”, bändi analysoi.

Fireprovenin meininkiin on alusta lähtien kuulunut vahva visuaalinen ilmaisu, ja ohjaaja Miska Kariojan tekemä video tukee tätä täydelliesti.

"On todella onnekasta, että törmäsin Fireprovenin tyyppeihin, heissä on sellaista luovaa hulluutta antaa hullulle vapauden luoda. Aikaisemmalla 'New Born Truth' -videolla päätimme lähteä hakemaan jotain vähän muuta kuin hylätyssä tehdashallissa kuvattua moshausheviä. Sillä videolla asetin omat tavoitteeni tekijänä todella korkealle. Jossain vaiheessa tuntui jopa että liian korkealle.”

”Tämä video oli suuruudenhulluudeltaan samaa tasoa, ylikin. Minulla on ollut noin kymmenen vuoden ajan sellainen kieroutunut mielihalu kuvata tanssia, ja tällä videolla päätin sen toteuttaa. Tyylini mukaisesti härskisti efektoituna. Hienointahan tässä on se, että itse visualisoitu audio on mestariteos myöskin. Nauttikaa!”, Karioja hymyilee.

www.facebook.com/fireprovenband | www.fireprovenband.com

Palaa »