01.09.2017, 10:45:10
CELESTI ALLIANCELTA EP 29.9., musiikkivideo nyt katsottavissa

Helsinkiläisen CELESTI ALLIANCEN jykevän melodista heavy metalia päästään kuulemaan syyskuun 29. päivä, kun yhtye julkaisee ”Time to Rise” EP:n. Edeltävään ”Eagle's Nest” EP:hen verrattuna bändin tyyli on kehittynyt ja monipuolistunut, koska toisin kuin aiemmin, biisien sovitustyöhön on osallistunut koko bändi. Musiikillisesti kuljetaan silti edelleen tanakan Saksa/Britti-heavyn viitoittamia teitä ja pääpaino on vahvoilla riffeillä ja kahden kitaran harmonioilla.

”Lyriikkavideonakin julkaistu Time to Rise ei valikoitunut sattumalta myös levyn nimeksi, vaan se kuvastaa bändin nykytilaa valmiimpana ja yhtenäisempänä ryhmänä, jonka aika on nyt nousta ja näyttää kykynsä”, yhtyeen kitaristi Tuukka Nurmi-Aro avaa julkaisun nimeä laulaja Valtteri Heiskanen jatkaessa videosta: ”EP:n avausraita "One with the Wildlife" on kitaristimme Tuukan kynästä, mutta se on myös ensimmäinen CA-kappale, jonka tekoon pääsin osallistumaan. Biisi kulkee teutoniheavyn telaketjuilla ja saa ensiriffeistä lähtien saappaan polkemaan lattiaa! Tästä syystä tuntuikin varsin luontevalta ja varmalta valinnalta tehdä siitä musiikkivideo. Satuin lukemaan Michael Blaken ”Tanssii susien kanssa” -romaania samaan aikaan kun kuulin ensimmäisen demon kyseisestä biisistä. Kevin Costnerin ohjaama ja pääosittama loistava leffa oli toki jo entuudestaan tuttu ja pienen tuumailun jälkeen totesin aiheen sopivan myös biisin tunnelmaan. Tein alustavat sanat ja laulut, jonka jälkeen muokkasimme aihiota muutaman kierroksen Tuukan kanssa. Musiikkivideo kuvattiin alkukeväästä 2017 yhden viikonlopun aikana Tampereen Hervannan metsissä osaavan harrastelijanäyttelijä Janne Järvisen kanssa sekä vanhan tulitikkutehtaan raunioissa Mäntsälässä.”

”One with the Wildlife” -musiikkivideo on nähtävissä TÄSSÄ OSOITTEESSA.

”Time To Rise” -biisilista: One with the Wildlife | The Truth | Tomorrow’s Embers | Zero Gravity | Time to Rise.

Kokoonpano: Valtteri Heiskanen – laulu | Tuukka Nurmi-Aro – kitara | Kalle Pöyskö – kitara | Andrea Ferrantelli – basso.

www.facebook.com/celestialliance | http://celestialliance.com

Palaa »