25.08.2017, 10:26:23
CYHRA: Ensisingle "Karma" ilmestynyt

In Flamesissa, Amaranthessa ja Annihilatorissa vaikuttaneista jäsenistä koostettu superbändi CYHRA julkaisee debyyttisinglensä Karma tänään perjantaina 25.8. Jesper Strömbladin, Jake E:n, Peter Iwersin ja Alex Landenburgin muodostama yhtye julkaisee ensimmäisen täyspitkän albuminsa "Letters To Myself" 20.10. Spinefarm Recordsin kautta.

Jake E kommentoi uutta albumia näin: ”En ole koskaan aiemmin ollut niin tyytyväinen aikaansaamaani levyyn kuin tällä kertaa. On suuri kunnia saada soittaa samassa bändissä näiden lahjakkaiden muusikoiden kanssa. Letters To Myself on levy, jonka olen aina halunnut tehdä ja olen äärimmäisen ylpeä saadessani olla osa tätä bändiä.” Jake E haluaa korostaa, että kyseessä ei ole projekti kenellekään heistä, vaan pitkälle tulevaisuuteen katsova bändi.

Cyhra heittää ensimmäisen keikkansa ikinä Suomessa, Helsingin Nosturissa 27.10. Bändi on kiinnitetty myös ensi kesän John Smith Festivalille.

Karma-singlen voi kuunnella tämän linkin kautta.

Cyhra on:
Jake E, laulu (ex-Amaranthe) | Peter Iwers, basso (ex-In Flames) | Jesper Strömblad, kitara (ex-In Flames, ex-HammerFall) | Alex Landenburg, rummut (Rhapsody, ex-Annihilator)

Palaa »