09.08.2017, 15:07:25
Meksikolainen witch house -artisti RITUALZ Helsingin On the Rocksiin syyskuussa

"Serve that Satan and drop that bass!" - Housemusiikin okkulttista haaraa edustava meksikolainen RITUALZ saapuu Suomeen syyskuussa!

Synkistä äänimaisemista ja kauhuteemoista tunnettu konemusiikin alalaji "witch house" ei juuri NRJ:n aalloilla tai Weekend Festivalilla soi. Genren harrastajat löytyvät rave-kansan friikeimmältä huipulta tai black metal- ja punkpiireistä.

Helsinkiläiset saavat tilaisuuden tutustua witch housen kieroutuneisiin äänimaailmoihin 6. syyskuuta On The Rocksissa, jossa lavalle kapuaa genren kärkinimiin lukeutuva RITUALZ Meksikosta. Tapahtuma on ensimmäinen industrialiin ja äärimetalliin erikoistuneen Findustryn syysklubien sarjassa.

”Me kokeillaan kaikenlaista mikä on meidän mielestä kiinnostavaa, ei meillä oikeen ole muuta ohjenuoraa. Ritualzhan on Euroopassa kovassa nosteessa, mutta helvetin omituista, aika pelottavaakin kamaa se on.  Miten uppoaa suomalaisiin? Jaa-a. Siitä ei auta kuin ottaa selvää”, kertoo Findustryn päämies Juha Virtanen.

Tapahtumassa esiintyvät myös suomalaiset industrial-/dark pop-yhtyeet MISERIA ULTIMA ja TEN AFTER DAWN.

Ritualz: "To Black"

https://www.facebook.com/events/254766421707064 | www.tiketti.fi/Findustry-2017-Ritualz-Mex-On-The-Rocks-Helsinki-lippuja/48920

Palaa »