07.08.2017, 12:27:40
SaariHelvetti myytiin loppuun

Tampereen luonnonkaunis Viikinsaari raikui poikkeuksellisen tukevasti eilen lauantaina. SaariHelvetti-festivaali veti 2200 ihmistä nauttimaan tuoreesta ja tuimasta elävästä musiikista. Festivaali oli loppuunmyyty.

Vaikka Suomen ilmasto käyttäytyi kuluvallakin viikolla tutun kosteasti, SaariHelvetin lauantai sujui todellisen raskaan musiikin juhlan merkeissä. Aurinkokin kävi nauttimassa, kun heavy metal -tyylisuunnan eri vivahteet vyöryivät festivaalikansan korviin.
SaariHelvetti on laadukas ja yllätyksellinen metallijuhla.

– Kärkiaktien lisäksi haluamme tarjota yleisölle myös uusia bändejä. SaariHelvetti ei halua urautua ja varmistella, vaan tavoitteemme on koota joka vuosi kesän laajin paketti tummaa, ärjyä heavyä, promoottori Rowan Rafferty kertoo.

Lauantaina 5. elokuuta juhlan tunnelma oli alusta loppuun erittäin hyvä. SaariHelvetti on kolmessa vuodessa saavuttanut aseman Tampereen raskaimpana festivaalina, jossa tuiman musiikin vastapainona toimivat vehreä saariympäristö ja tapahtumasta silmin nähden nauttivat juhlijat.
– Loppuunmyyty SaariHelvetti toimi kaikilla tasoilla erittäin hyvin. Se myös asettaa rajat tuleville vuosille: Noin 2000 hengen yleisö on juuri sopivan kokoinen Viikinsaarelle, jonka ainutlaatuinen luonto on yksi SaariHelvetin tärkeä arvo.
– Uskon, että olemme löytäneet kombinaation, jolla erotumme Suomen kesän muista festivaaleista. SaariHelvetin tehtävä on tarjota vuosittain vanhaa ja uutta vaihtoehtoista raskasta musiikkia mitä kauneimmassa ympäristössä, Rafferty summaa.

SaariHelvetin tuli syttyy Tampereella jälleen kesällä 2018.

SaariHelvetti 2017
la 5.8.2017
Viikinsaari, Tampere

TURMION KÄTILÖT / ROTTING CHRIST (GRC) / BATTLE BEAST / RYTMIHÄIRIÖ / ROTTEN SOUND / HARAKIRI FOR THE SKY (AUT) / WHISPERED / FEAR OF DOMINATION / EVIL DRIVE / SHADE EMPIRE / MØRKET / GALVANIZER

http://saarihelvetti.fi | www.facebook.com/saarihelvetti

Palaa »