04.08.2017, 12:32:51
TWELVE FOOT NINJA Tavastialle lokakuussa

Australialainen progemetalli-bändi TWELVE FOOT NINJA saapuu Suomeen Monsoon Tour -kiertueensa myötä. Kotimaansa System of a Downiksikin nimetty yhtye esiintyy Tavastialla tiistaina 17. lokakuuta. Keikan liput ovat myynnissä Tiketissä.

Genrerajoja rikkova Twelve Foot Ninja yllättää kuulijansa ainutlaatuisella yhdistelmällä äkkiväärällä soundia ja raivokkaita melodioita. Vuonna 2012 julkaistu debyytti "Silent Machine" oli ensisoittoa bändin vuosi sitten julkaistulle kakkosalbumille "Outlier", joka on kerännyt kehuja ennakkoluulottomasta otteestaan ja omaperäisestä ilmaisustaan.

Kokoonpanon luovuus ei rajoitu ainoastaan musiikkiin, vaan Twelve Foot Ninjan visuaaliset elementit ulottuvat musiikkivideoiden lisäksi myös sarjakuviin. Kotimaansa Australian lisäksi Twelve Foot Ninjan suosio on levinnyt laajasti ympäri maailmaa loppuunmyytyjen keikkojen myötä. Yhtyeen faneiksi ovat tunnustautuneet mm. Mike Portnoy (Sons of Apollo, ex- Dream Theater), Dino Cazares (Fear Factory) ja Jose Mangin (Sirius XM).

TWELVE FOOT NINJA (AUS)
17.10.2017 Helsinki, Tavastia

LIPUT:
Ennakkoon Tiketistä alkaen 16,50 EUR
Ovelta 20 EUR


www.facebook.com/twelvefootninja | www.tavastiaklubi.fi | www.fullsteam.fi

Palaa »