20.07.2017, 16:21:24
ENSIFERUM julkaisee uuden albumin “Two Paths” syyskuussa

Metallista, folkista, Kalevalasta ja viikingeistä tunnelmia musiikkiinsa ammentava kotimainen metalliyhtye ENSIFERUM julkaisee seitsemännen studioalbuminsa ”Two Paths” maailmanlaajuisesti 15. syyskuuta Metal Blade Recordsin kautta. Analogisesti äänitetyn albumin on tuottanut Anssi Kippo (Children Of Bodom). Tulevalta levyltä on saatu tänään ensipuraisu, kun single ”For Those About To Fight For Metal” julkaistiin, kappaleen voi kuunnella täältä.

Tulevan albumin myötä Ensiferum on kiinnittänyt uudeksi jäsenekseen vuodesta 2015 keikoilla nähdyn digitalista hanuria soittavan Netta Skogin. ”Netta tuli ensin kiertueelle tuuraamaan Emmiä (Silvennoinen, kosketinsoittaja). Mutta kun Emmi halusi jäädä kokonaan pois, oli luonnollista kysyä Netalta, haluaisiko hän liittyä bändiin vakituisesti”, yhtyeen basisti ja laulaja Sami Hinkka kertoo.

Uusi rivijäsen Netta Skog on tulevasta albumista innoissaan: "‘Two Paths‘-albumia on kokonaisuudessaan tehty suurella tunteella. Koitimme saada kuuluviin uusia soundimaailmoja, mutta tietysti pitäen mukana ne ripaukset perinteistä Enskaa. Itselläni oli muun muassa suuri kunnia uutena jäsenenä päästä mukaan jo biisinkirjoitusvaiheisiin, ja näin ollen levyllä saattaa kuulua ihan uudenlaista vivahdetta! Levynteko kokonaisuutena oli meille erittäin työläs, mutta sitäkin antoisampi. Kyllä siellä yhdellä jos toisella on liikutuksen- sekä onnenkyyneleitä ollut silmässä, kuten myös hervottomia naurukohtauksia kesken äänitysten. Mä olen ainakin niin ylpeä meistä kaikista, ja varsinkin tuottajastamme Anssi Kiposta, joka potki meitä persauksiin ihan viimeisille metreille asti."

Kappaleet:
1. Ajattomasta Unesta
2. For Those About to Fight for Metal
3. Way of the Warrior
4. Two Paths
5. King of Storms
6. Feast with Valkyries
7. Don't You Say
8. I Will Never Kneel
9. God Is Dead
10. Hail to the Victor
11. Unettomaan Aikaan
12. God Is Dead (Alternative Version)
13. Don't You Say (Alternative Version)

Levy-yhtiö: Metal Blade Records
Jakelija: Sony Music Entertainment Finland

Ensiferum käynnistää kiertueensa 27. syyskuuta Saksasta. Yhtye tullaan näkemään seuraavan vuoden aikana eri puolilla maailmaa, kiertueen jatko julkistetaan pian.

Jo julkistetut keikat:
Aug. 17 - Summerbreeze festival - Dinkelsbuehl, Germany
Sept. 26 - Bochum, Germany - Zeche
Sept. 27 - Langen, Germany - Stadthalle
Sept. 28 - Arnhem, Netherlands - Luxor Live
Sept. 29 - Berlin, Germany - SO36
Sept. 30 - Osnabruck, Germany - Hyde Park
Oct. 1 - Paris, France - La Machine

Kokoonpano:
Petri Lindroos – Laulu/Kitara
Markus Toivonen – Kitara/Laulu
Sami Hinkka - Basso/Laulu
Janne Parviainen - Rummut
Netta Skog – Digihaitari/Taustalaulu

http://www.facebook.com/Ensiferum
http://www.ensiferum.com
http://www.metalblade.com/ensiferum

Palaa »