13.06.2017, 14:13:54
GUNS N' ROSESIN konsertti lähestyy, infopläjäys
Guns N' Roses - Liput ja lisätiedot
GUNS N' ROSESIN KEIKKA LÄHESTYY - VINKIT VALMISTAUTUMISEEN!
(FOR INFORMATION IN ENGLISH - please check our website www.gnrfinland.fi)

Enää alle kolme viikkoa kun Guns N’ Roses ottaa haltuun Kantolan tapahtumapuiston Hämeenlinnassa lauantaina 1. heinäkuuta Not In This Lifetime -kiertueellaan . Paikan päälle odotetaan saapuvaksi peräti 55 000 fania, joten kyseessä on Suomen kesän suurin rocktapahtuma. Ennen Gunnareita lavan valtaavat brittiyhtye The Darkness ja kotimainen suuruus Michael Monroe.

Lippuja on enää jäljellä pieni määrä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti, ettei jää kesän suurin rocktapahtuma kokematta! Liput tästä!

KONSERTIN NETTISIVUT

Mm. käytännön järjestelyistä, saapumisvinkeistä ja konserttialueen palveluista on koottu paljon tietoa tapahtuman nettisivuille www.gnrfinland.fi. Suosittelemme tutustumaan vinkkeihin ja ohjeistuksiin, luvassa on rockintäyteinen kesäpäivä loistavaksi konserttipaikaksi jo aikaisempina vuosina todetussa Kantolan tapahtumapuistossa!

KONSERTTIALUEEN PALVELUT

Suosittelemme lämpimästi saapumaan Kantolan tapahtumapuistoon jo hyvissä ajoin iltapäivällä nauttimaan kesäpäivästä, hyvästä ruoasta, anniskelualueen antimista sekä muista alueen palveluista, muiden GNR-diggareiden seurassa! Pop-Up-ravintolat ja Food Truckit palvelevat keikkavieraita koko tapahtuman ajan – herkkuja löytyy joka lähtöön aina aasialaisista mauista artesaaniburgereihin ja kala- ja kana-aterioihin, unohtamatta vegeherkkuja tai makkaraperunoitakaan! Anniskelualueelta löytyy perinteisten panimotuotteiden ja viinien lisäksi myös rockhenkinen drinkkivalikoima.

Myös useampia vessa-alueita, vesipiste, tuotemyyntipisteitä, Löfbergsin kahvia ja Kolmen Kaverin jäätelöä löytyy, suosittelemmekin tutustumaan tapahtuma-alueen karttaan jo etukäteen! Karttaan pääset tästä!

ARVIOITU AIKATAULU

Klo 15 avataan portit konserttialueelle sekä aloitetaan turvatarkastukset, samalla aukeavat ravintolat ja myyntipisteet. Arvioidut soittoajat pääset kurkkaamaan täältä. Kymmeniä tuhansia ihmisiä keräävään tapahtumaan kannattaa saapua ajoissa! Hyvissä ajoin saapumalla välttää myös parhaiten turvatarkastuksiin muodostuvat jonot.

SAAPUMINEN JA POISTUMINEN

Tapahtuma-alueeseen ja sen sijaintiin Hämeenlinnassa kannattaa tutustua etukäteen nettisivuilla: saapuminen ja konserttialue

Hämeenlinnaan kannattaa saapua jo päivällä! Visit Hämeenlinnan sivuilta  voit käydä katsomassa vinkkejä että mitä kaikkea kaupungilla voi tehdä! Ainakin kävelykatu Reskalle avautuva, Guns N’ Roses ja Hanoi Rocks -fani-memorabiliaa esittelevä Guns on the Rocks – Rock’n’Roll Exhibition on ihan MUST vierailukohde ja kaiken lisäksi ilmainen!

Suosittelemme ensisijaisesti saapumaan Hämeenlinnaan julkista liikennettä hyödyntäen, juna- ja bussiliput myös paluumatkaan kannattaa hankkia jo ennakkoon. Esimerkiksi VR ja Onnibus järjestävät lisäliikennettä konsertin jälkeen - paikat hupenevat kovaa vauhtia, joten liput kannattaa varata jo nyt:

VR: www.vr.fi
Onnibus: www.onnibus.com

Lisäksi Events Clubilla on tarjolla Matkaraketteja Helsingin, Tampereen ja Turun suunnista tuleville konserttivieraille alueen välittömään läheisyyteen. Varaa matkasi nyt: www.eventsclub.fi.

Autoileville konserttivieraille on järjestetty myös pysäköintialueita, jotka on suunniteltu saapumissuunnittain (Helsinki-, Lahti-, Turku-, Tampere-suunnat) – tutustu tarkemmin täällä

Myös majoitusta on Hämeenlinnassa vielä saatavilla. Tapahtumapuiston kupeeseen nousee esimerkiksi paljon toivottu leirintäalue Kantola Event Camping, lisätiedot löydät täältä. Campingin yhteydessä on myös pysäköintimahdollisuus. Muut majoitusvaihtoehdot suosittelemme tarkistamaan täältä

Klikkaa itsesi myös osallistujaksi konsertin Facebook-tapahtumaan , niin pysyt ajan tasalla kuulumisista ja pääset fiilistelemään keikkaa muiden fanien kanssa. 

 
 
 
 
  OSTA LIPUT  
 
 
Kerro kaverille Palaa »