15.05.2017, 11:55:22
SoundAge uudelleenjulkaisee sähkökantelemetalliyhtye TEVANA3:n levyt

Venäläinen SoundAge Productions uudelleenjulkaisee 17.5.2017 sähkökantelemetalliyhtye TEVANA3:n levyt "Mieron tiellä" ja "Peräpohjolan takana".

Tevana3:n ensimmäinen levy, "Mieron tiellä", ilmestyi alun perin omakustanteena 2011. Se oli maailman ensimmäinen metallilevy, jolla kitarat korvattiin sähkökanteleella. Yhtyeen omalaatuinen erikoissoundi perustuu tähän. Bändi otti vaikutteita Celtic Frostilta ja Darkthronelta, sekä ylipäätään black metalista, doom metalista ja okkulttisesta rockista. "Mieron tiellä" sai ilmestyessään paljon huomiota suomalaisessa mediassa.

Vuodet vierivät ja bändi kehitti sähkökantelesoundiaan. Vuonna 2016 Aavetaajuus julkaisi albumin "Peräpohjolan takana", jossa konseptia venytettiin vieläkin pidemmälle. Black- ja doom metal -vaikutteet olivat yhä läsnä, mutta vaikutteita otettiin myös thrash metalista, melodisesta death metalista, perinteisestä heavy metalista, punkista ja jopa etno-ambientista! Kunnioituksena vanhalle formaatille, levy julkaistiin vanhana kunnon C-kasettina.

SoundAge Productionsin myötä sähkökantelemetallin sanoma leviää kaikkialle maailmaa. Sanoitukset kertovat ihmisen pimeästä puolesta, luontomystiikasta, okkultismista, seksistä, surusta ja suomalaisesta mytologiasta!

KATSO TEVANA3:N "SYVEMPI ON MERTEN HELMA" -VIDEO TÄSTÄ.

 

 

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share