-->
07.04.2017, 13:52:27
ALCYONA SKYN ensimmäinen ja viimeinen albumi julkaistiin

Tänään ilmestynyt ALCYONA SKY -albumi on hieno päätepiste projektille, joka sai alkunsa jo vuosia sitten. Ben Varonin kirjoittamat, mutta aikoinaan Amoralille sopimattomat biisit saivat muhevan ja jopa grungehtavan muotonsa yhdessä Benin, Micko Hellin (Denigrate, Million Dollar Beggars), Jyri Helkon (Warmen, For The Imperium) ja Rale Tiiainen (The Black League, The OHO, Ancara) yhteiskäsittelyssä.

Jo pari vuotta sitten äänitetyt biisit ovat vain odottaneet sopivaa julkaisupäivää, joka koitti viimein tänään. Kevätsiivous ennen uusien kuvioiden paljastamista tuntui hyvältä ajatukselta:

"Alcyona Sky oli projekti sanan oikeassa merkityksessä. Kun aikanaan pyysin Ralen, Jyrin ja Mickon mukaan tähän, kauppasin sen heille ajatuksella 'yksi levy, yksi keikka'. Levy tehtiin, ja keikkojakin peräti kaksi, joten projektin tavoitteet on jo ylitetty. Mulle oli vaan tarkeää saada nämä kahdeksan biisiä äänitettyä, ja tehdä se parhaiden mahdollisten jätkien kanssa. Olen lopputuloksesta erittäin ylpeä, ja haluan saada levyn ihmisten kuultavaksi”, Varon sanoo.

Studioalbumin lisäksi nauhalle tallentui kuvamateriaalia, joka on nyt katsottavissa ”Long Time Coming” -biisin osalta täältä:

”Alcyona Sky” -albumi Spotifyssä

.

Alcyona Sky ei keikkaile julkaisun tiimoilta. Oheistuotteita ei ole tulossa.

"Ainahan soittohommissa musiikki on se pääjuttu, muttä tässä se on AINOA juttu."

Alcyona Sky:
Ben Varon - kitara
Micko Hell - laulu
Rale Tiiainen - rummut
Jyri Helko – basso

www.facebook.com/AlcyonaSky

 

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share