-->
03.04.2017, 12:35:14
DARK RIVER FESTIVAL julkaisi täydellisen ohjelmistonsa

Suomen ehdottomasti kymiläisin ja todennäköisesti myös sekä persoonallisin että sympaattisin metallifestivaali Dark River Festival järjestetään ensi kesänä elokuussa 4-5.8. Kotkan Honkalassa. Tapahtumassa ovat esiintymässä sulassa sovussa jo asemansa vakiinnuttaneita ja suurempaa suosioita keränneitä rock- ja metalliyhtyeitä Maj Karman ja Nicolen tapaan kuin tulikuumia tulokkaita kuten Blind Channel, Ember Falls ja S-Tool. Tarjonta on kaikessa monipuolisuudessaan laadukasta, jollaista ei juurikaan muissa musiikkipitoisissa kesäjuhlissa ole nykyään mahdollista kokea.

Dark River Festivalin ohjelmiston täydentävät edellä mainittujen bändien lisäksi mm. viime syksynä julkaistulla toisella albumillaan ”Empyrean & Ophidian” sekä median että kuuntelijoiden hurmaamista ja sekoittamista jatkanut tamperelainen Amendfoil kuin niin ikään samasta kaupungista kotoisin oleva ja tänä vuonna uudestaan aktivoitunut eteläisen letkeä rokkiryhmä Doom Unit. Kipakemmasta tahdituksesta kekkereillä vastaa Jyväskylän nuorisorässärit Lost Society, jonka live-esiintymisisistä ei puutu vilinää eikä vilskettä.

Dark River Festival 2017 lopullinen kattaus:
AMENDFOIL / BLIND CHANNEL / DELTA ENIGMA / DONNER / DOOM UNIT / EMBER FALLS / HUMAVOID / LIEKKALA & KAIKKONEN DUO / LOST SOCIETY / MAJ KARMA / MARIANAS REST / NICOLE / SIIKAMÄKI & KURKI / SUURI TUNTEMATON / S-TOOL

Päiväkohtaiset aikataulut sekä lipunmyynnin aloitus hintatietoineen ilmoitetaan heti kun mahdollista.

http://www.facebook.com/kymidarkriver | http://www.kymidarkriver.com/

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share