-->
31.03.2017, 13:36:07
ssSHEENSss: "Last Daze Of Summer Haze" -single ilmestynyt

Arvoisat leidit ja miestenhuoneet, käynnistäkää koneet ja valmistautukaa omituiselle ajelulle. Tämäpäiväinen saföörinne on nimeltään ssSHEENSss. Kotimaista tekoa ovat he ja saavat teidät huppeliin huomaamattanne ja ihan ilman viinaksia.

Yhtyeellä on vyöllään jo parikin albumia, ja nekin on tehty aika nimekkäiden tuottajien kanssa. Debyyttialbumin miksaili Billy Anderson (Melvins, Neurosis, Swans jne.) ja toisen levyn äänet järjestykseen hämmensi Tomas Skogsberg (Entombed, The Hellacopters ja silleen). Mutta miksi nimituottajat tekevät duunia joidenkin suomalaisten retro-stoner-hippien kanssa? Ilmeisesti he vain yksinkertaisesti diggailevat ssSHEENSssin musaa.

Kyyn suhinalta kuulostavalla nimellä nakatun bändin kolmen kitaran riffikone myllää taas tänään maaliskuun 31. päivänä, kun uusi vaan ei uutuuttaan jäykkä sinkula nimeltä "Last Daze Of Summer Haze" surahtaa korviimme. Tällä kertaa biisin taltioinnista ja miksuutuksesta vastasi Lauri Eloranta.

KATSO VIDEO TÄÄLTÄ.

ssSHEENSssiä on koko uransa isketty stoner-rock -leimakirveellä, joten revohka päätti nyt ottaa hieman etäisyyttä ko. sortimenttiin. Edeltävää tuotantoa dynaamisemman biisin lauluihin jätettiin nyt hieman raikasta ilmaa, vaikka tokihan biisi on kitaroiden osalta samaa livenmakuista meteliä kuin aina ennenkin. Sellaistahan ei näet olekaan kuin liian monta kitaraa.

Potikat siis kaakkoon ja biisi tyyppaukseen. Levy-yhtiöltä vielä kertoivat että biisi kuulemma paranee jos sitä kuuntelee juopotellessaan. Jopas! Oletko muka kuuna kullan valkeana parempaa perjantaipämppäämisen syytä kuullut!  Kippis!

https://www.facebook.com/sssheensss

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share