-->
31.03.2017, 12:41:46
Oululainen heavy-yhtye DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION julkaisee uuden singlen

"No Regrets" on DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSIONIN toinen single-julkaisu, ja se julkaistaan 01.04.2017 YouTubessa lyravideona. Single on myöhemmin saatavilla iTunesista ja Spotifysta.

Kitaristi Antza Talala kommentoi singleä: ”Päätimme pistää tiskiin hieman raskaampaa settiä ja esitellä sellaisen kappaleen mistä löytyy kaikki tämän bändin vahvuudet. Melodiaa, raskasta riffiä, apokalyptista tunnelmaa ja oikein ihanasti pirskahtelevaa alakuloa. Aika synkillä urilla mennään myös sanoituspuolella. Nykyinen maailmankuva ei ole kovinkaan iloinen ja kaikenlaista ihmeellistä oireilua nyt näkee ja saa lukea päivittäin. Joten meille oikein pirteä ja mukava aihe mistä kirjoittaa. Kyllä se on turvallinen ja lämmin tunne kun ihmiskunta menee kohti tuhoa. Ei tarvitse pyyhkiä, nauttii vaan matkasta!

Kappale äänitettiin Oulussa ja osin myös Kemissä Tico-Tico studiolla. Miksauksesta vastasi Ahti Kortelainen. ”Fundeerattiin että emme lähde nykypäivän triggaus -hommeleihin, koska lopputulos olisi ollut se että soundi olisi sama mikä tuhansilla muilla bändeillä. Jos voi valita niin mieluimmin oma soundi esiin kiitos! Ja soitot myös äänitysvaiheessa sisään niin, että ei tarvitse pro toolsin kans kikkailla ja laitella iskuja kohilleen jälkikäteen. Aikalailla ”ykösellä sisään, ykösellä olutta” -meinigillä mentiin ja miksei mentäs jos homma toimii niin loistavasti!”, Talala lisää.

Yhtye nauhoittaa jatkoa Covert -ja No Regrets singlejulkaisuille kesällä ja loppuvuodesta 2017 uutta materiaalia saadaan taas ulos. Yhtye aloittelee myös keikkailun tulevan kesän aikana.

Uuden sinkun pääsee kuulemaan ja näkemään mm. yhtyeen Facebook-sivuilta lauantaina 1.4.2017.

https://www.facebook.com/dhatsaband/

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share