-->
29.03.2017, 11:40:44
FOR THE IMPERIUM vaihtoi suuntaa, FTI:n uusi single esittelee sähköisesti uudistuneen soundin

Helsinkiläinen FOR THE IMPERIUM on tunnettu äkkiväärästä post-hardcoresta ja metallisesta raivosta, mutta nyt tämä raja-aitoja kaatava yhtye loikkaa kerralla ulos metallilaatikosta, ja kauas loikkaakin. Uuden FTI -nimensä alla nelikko jatkaa musiikillista tutkimusmatkaansa ilman basistia ja kokka kääntyy kohti kokonaan toisenlaisia musiikillisia ulappoja, kompassin osoittaessa nyt kohti elektronisen musiikin aavoja.

29. maaliskuuta 2017 yhtye esittelee uuden suuntauksensa single- ja videokappaleella "We Cannot Face It".

Katso video:

Single on kuultavissa ja hankittavissa kaikilla tärkeimmillä digitaalisilla alustoilla:

Spotify: https://open.spotify.com/track/5j20lz8K78m7qY3pnQZE91
Apple Music: https://itunes.apple.com/us/album/we-cannot-face-it-single/id1220194983
Google Play: https://play.google.com/store/music/album?id=Bbulxpxlmj4mtcu2oxn6tqj75ma&tid=song-T6cqhpcongm6uw3mp5w7zeilm64
Tidal: https://listen.tidal.com/album/72089893
Deezer: http://www.deezer.com/album/15769588

Yhtyeen ilmaisullinen täyskäännös ei tarkoita rahtuakaan vähemmän häkellyttävää soittotaitoa – sitä, johon olemme nelikolta saaneet tähänkin saakka tottua. Yhtye on sataprosenttisesti kotonaan uudessa tyylissään ja hoitaa hommat himaan tappavalla teholla. FOR THE IMPERIUM on aina ollut tienraivaaja, ei perässähiihtäjä. Myöskään FTI ei tyydy mukautumaan ohikiitävien muotivillitysten kuten retro/synthwaven, EDM:n, drum'n'bassin tai dubstepin säännöstöihin, vaan yhdistää niistä aivan omanlaisensa sekoituksen, siinä sivussa kaataen taas kerran musiikillisia rajoja sillä hienovaraisuudella jota on vain FTI:llä ja migreeniä potevilla sarvikuonoilla.

FTI vuosimallia 2017 on musiikillisesti yhtä suvereeni kuin aina ennenkin. Metallisen raivon väistyessä taka-alalle, yhtyeen legendaarinen taitotaso luo puitteet entistä väkevämmille tunteille. Yhtyeen musiikki on nyt sielukkaampaa, entistäkin yllättävämpää ja monitahoisempaa. FTI on musiikillinen seikkailu. Se on valmis loistamaan.

Yhtye:
Panu Rauhala, koskettimet
Tuomas Rauhala, rummut
Hakim Hietikko, laulut
Ossi Maristo, kitara

LISÄINFOT: https://www.facebook.com/fortheimperium

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share