-->
17.03.2017, 12:07:33
RELENTLESS tarjoilee alkaneelle jenkkiautokaudelle soundtrackin

RELENTLESSIN päämies Janne Tanskasen mielestä tänä päivänä Suomessa julkaistaan aivan liian vähän hyvää kitararokkia. Siksi tänään julkaistu Relentlessin uusi studioalbumi "A Loving Memory haastaa" nykymusiikin keinot, pilke silmäkulmassa tietenkin.

”Kesän rockfestarit ovat täyttyneet EDM-artisteista ja 'jalka monitorilla rokkaava' -kitarasankari on viety vanhainkotiin. Eutanasian sijaan Relentless tarjoaa kitaristille viagraa”, Tanskanen jatkaa.

No Shame -yhtyeen Sampsa Sarparannan hellässä opastuksessa valmistunut albumi on viimeistellyin Relentless-albumi yhtyeen tähänastisessa historiassa. Silti musiikillisissa elementeissä luotetaan hyväksi todettuihin palikoihin.

”Levyllä ei kuulla rumpukoneita, ei jousimattoja, ei taustakuoroja... Kokeellisten soundien sijaan kitara, basso ja rummut -trio tarjoavat kaiken, mitä tarvitaan”

Jo aikaisemmin Soundissa ensi-illassa nähty Heat of the Night -video (https://www.youtube.com/watch?v=oHquO8fwMBQ&feature=youtu.be) antaa mainion läpileikkauksen albumin meiningeistä. Jannen luonnehdinta albumista jenkkiautona antaa hyvän perspektiivin siihen, mitä on lupa odottaa:

"A Loving Memory on 50-luvulla valmistettu jenkkiauto, joka 60-luvulla on oletettavasti päätynyt Jamaicalle, Kingstoniin. Sieltä se on edelleen viety merten yli Lontooseen vuonna 1977. Härmälään se päätyi 80-luvulla, rockabillybuumin ja Stray Catsin siivittämänä.”

Parempi, että tähän ei lähde lisäämään enää mitään, vaan antaa musiikin puhua puolestaan:

Kuuntele koko jyty A Loving Memory -albumi nyt Spotifysta: https://open.spotify.com/album/16hkm6QxVqWXbi8DXYV01a

www.facebook.com/relentless.fi | www.relentless.fi

 

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share