-->
10.03.2017, 11:10:03
GUNS N’ ROSESIN jättikonserttiin myyty jo yli 50000 lippua

GUNS N’ ROSESIN Not In This Lifetime -kiertueen Hämeenlinnan konsertin lipunmyynti on jatkunut ennätysvilkkaana ja jo nyt on selvää, että tulossa on kesän suurin rock-konsertti. Lippuja on myyty nyt yli 50 000 kappaletta, joten Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävä konsertti tulee jälleen lähes tuplaamaan Hämeenlinnan asukasluvun. Guns N’ Roses esiintyy Hämeenlinnassa lauantaina 1. heinäkuuta legendaarisimmalla kokoonpanollaan, jossa soittavat mm. Axl Rose, Slash ja Duff McKagan.

”Guns N’ Roses -liput ovat menneet kaupaksi jopa kovempaa tahtia kuin loppuunmyyty, ensimmäinen Kantolan tapahtumapuistossa järjestetty jättikonsertti, jota tähditti AC/DC. Lipunmyynti kaikkiin tapahtumiin on käynyt tänä vuonna erittäin vilkkaana, joka osoittaa, että kuluttajien taloustilanne on elpymässä ja että tapahtumat kiinnostavat yleisöä”, kertoo konsertin promoottori Scott Lavender Live Nation Finlandilta. ”Guns N’ Roses konsertin lipunmyyntitavoite on 55 000 myydyssä lipussa, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, mikäli aikoo konserttiin vielä liput hankkia.”

Guns N’ Roses -lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa.

Talkoolaisrekry käynnissä tapahtuman nettisivuilla

Jättikonsertin talkoolaisrekrytointi on myös käynnistynyt tapahtuman nettisivuilla. Live Nation Finland hakee vapaaehtoisia monenlaisiin eri tehtäviin tapahtumaviikolle, lue lisää: www.gnrfinland.fi/rekrytointi. Talkoolaisrekrytointi on käynnistynyt myös Helsingissä 19.6. järjestettävään Rock The Beach -tapahtumaan, jota tähdittävät Foo Fighters, Biffy Clyro, The Kills ja Apulanta. Lisätiedot: www.rockthebeach.fi/rekrytointi.

Konsertti:
GUNS N’ ROSES (USA) – Not In This Lifetime Tour
La 1.7.2017 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
Portit avataan klo 15

LIPUT:
Liput nyt myynnissä Ticketmasterissa, palvelumaksuineen alkaen 89,50 euroa
Lisäksi saatavilla myös lippupaketteja!


www.gunsnroses.com | #GnFnR | www.gnrfinland.fi | www.kantolaan.fi | www.livenation.fi

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share