-->
04.03.2017, 11:31:53
Kotimainen progemetalliyhtye SONUS CORONA julkaisi singlen ja videon

Turkulainen SONUS CORONA julkaisi uuden singlen "The Refuge" musiikkivideolla YouTubessa. Kappale on myös kuultavissa tärkeimmissä digitaalisissa palveluissa.

KATSO VIDEO TÄÄLTÄ.

Sonus Corona on turkulainen progressiivista metallia soittava bändi. Bändi on perustettu vuoden 2011 lopulla. Se oli alkuun kitaristi ja lauluntekijä Arin ja rumpali Rasmuksen sivuprojekti. Yhdessä jammailu johti kuitenkin pian päätökseen perustaa bändi.

Tyylillisesti Sonus Corona pyrkii sulauttamaan yhteen sulavat melodiat raskaisiin riffeihin, säilyttäen kaikessa progressiivisen tyylin. Pyrkimyksenä on luoda inspiroivaa musiikkia, jonka soundi pysyy tuoreena ja kestää ajan hammasta.

Bändi julkaisi ensimmäisen, bändin mukaan nimetyn täysipitkän albuminsa omakustanteena joulukussa 2015. Levyn kappaleet kuvastavat rappeutuvan maailman keskellä elävän miehen sisäisiä tuntoja. Sävellykset tarjoavat inspiroivia musiikilisia tunnelmia, jotka vaihtelevat hyvin  raskaasta höyhenenkevyisiin. Tyylissä yhdistyvät progressiivisuus, raskaus ja melodisuus.

Sonus Corona julkaisi uuden singlen ”The Refuge” helmikuussa 2017. Se antaa vinkkiä tulevan albumin soundista ja sisältää selkän positiivisen sävyn. Kappaleessa on kiemurainen melodia, särmikkäät kitarat sekä lumoavat lauluosuudet. Kappaleesta on tarjolla musiikkivideo YouTubessa.

https://www.facebook.com/sonuscoronaofficial

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share