-->
02.03.2017, 18:26:03
Puolan kovimmat death metal -yhtyeet Suomeen: VADER, DECAPITATED ja THY DISEASE kolmelle keikalle toukokuussa

VADER JA DECAPITATED KOLMELLE KEIKALLE SUOMEEN

Death metalin suurnimet kiertävät toukokuussa Pohjois-Eurooppaa

Äärimetallin ystäville on luvassa aurinkoinen loppukevät: Puolalaiset death metal -yhtyeet Vader ja Decapitated kiertävät toukokuussa Suomea kolmen keikan verran.

Vader on legenda! Tämä Puolan Olsztynistä kotoisin oleva yhtye on perustettu 1983 – samana vuonna kuin muut death metal -pioneerit Death ja Possessed. Vaderilla kesti kymmenen vuotta saada ensimmäinen pitkäsoittonsa julki. Vuoden 1992 albumi The Ultimate Incantation onkin yksi genren klassikoista. Ja Vader jaksaa: yhtyeen uusin albumi The Empire julkaistiin loppuvuodesta 2016.

Puolan Kronsossa vuonna 1996 perustettu Decapitated on eräs modernin death metalin arvostetuimmista nimistä. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät blastbeat-pitoinen mutta groovaava death ja tyylitajuinen melodisuus ainutlaatuisella tavalla. Decapitatedkin on ehtinyt moneen: bändi on kiertänyt muun muassa Children of Bodomin kanssa Eurooppaa ja At The Gatesin kanssa Pohjois-Amerikkaa. Suomeen tämä death metal -innovaattori saadaan, yllättävää kyllä, nyt ensimmäistä kertaa.

Vaderin ja Decapitatedin kanssa kiertää krakovalainen Thy Disease, jonka modernissa ilmaisussa yhdistyvät industrial-tunnelmat, death metalin julmuus ja groovaava tarttuvuus.

Crushing The North -kiertueen toteuttaa helsinkiläinen Elektrik Products -ohjelmatoimisto yhteistyössä Enslain Magazinen kanssa.

CRUSHING THE NORTH TOUR 2017: VADER (PL), DECAPITATED (PL), THY DISEASE (PL) + supports

  • Sun 14.5. Seinäjoki, Rytmikorjaamo Tickets: advance 27,50 €, door 30 €
  • Mon 15.5. Tampere, Klubi Tickets: advance 26,60 €, door 28 €
  • Tues 16.5. Helsinki, Nosturi Tickets: early bird 28 €, advance 31 €, door 35 €

www.vader.pl | www.facebook.com/vader | www.decapitatedband.net | www.facebook.com/decapitated

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share