-->
25.02.2017, 16:00:00
TUSKA 2017: SABATON Tuska-perjantain pääesiintyjäksi

Juuri Helsingin Jäähallin villiin hurmokseen lietsonut soturirykmentti SABATON on vahvistunut Tuskan perjantain pääesiintyjäksi.

Sabatonin suhde yleisöön on kertakaikkiaan maaginen. Yhtye rundaa parhaillaan tuoreen ”The Last Stand”-albumin tiimoilta ja ilta toisensa jälkeen Sabaton yhdistää maailman metallisotureita tavalla mihin muu hevibändi ei ole aiemmin pystynyt.

Jyväskylän moderni thrash-titaani LOST SOCIETY on niinikään lisätty ensi kesän ohjelmistoon. Yhtyeen suvereeni tykittely on vienyt poikia ympäri maailmaa sellaista kyytiä, että heikompaa hirvittäisi. Ja vauhti vain kiihtyy, se on selvä se!

Todellinen Tuskan henkilöitymä, TIMO RAUTIAINEN & TRIO NISKALAUKAUS tekee kauan odotetun paluun ja tokihan Tuskan lava löytyy kiertueohjelmasta. Nostalgista melankolista jyräystä parhaimmillaan, kyllä nyt kelpaa!

Tuska Suvilahdessa 30.6.-2.7.2017. Tällä hetkellä vahvistuneet Tuska 2017 artistit:

Pe 30.6.
SABATON, SUICIDAL TENDENCIES, MAYHEM, WINTERSUN, INSOMNIUM, BRUJERIA, ANNEKE VAN GIERSBERGEN’S VUUR, BARATHRUM, BAPTISM, TRAP THEM, KOHTI TUHOA, RATFACE

La 1.7.
HIM, AMORPHIS, MOKOMA, TIMO RAUTIAINEN & TRIO NISKALAUKAUS, ELECTRIC WIZARD, LOST SOCIETY, AVATARIUM

Su 2.7.
MASTODON, APOCALYPTICA PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS, SONATA ARCTICA, DIRKSCHNEIDER, BARONESS, BATTLE BEAST, ORANSSI PAZUZU


Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi.

Yhteistyössä: Radio Rock, Inferno, Imperiumi.net, Alepa, Turun Sinappia

Lisää bändejä julkaistaan pian.

tuska.fi | facebook.com/TuskaOpenAir | twitter.com/tuskafestival | instagram.com/tuskafestival
#tuska2017 | #metalsummer2017 | #tuska20th | #tuskafestival | #tuskalive
 

Kerro kaverille Palaa »
Bookmark and Share