Script of Flood
Another Me
CDS
4
Helsinkiläinen Script of Flood julkaisi edellisien demonauhoituksiensa jatkeeksi 15. maaliskuuta ilmestyneen omakustanne-sinkun Another Me. Sinkku on nauhoitettu Kikeono Film Sound -studiolla Helsingissä ja miksaustyöstä vastaa Jukka Nykänen Tranmixilla.

Bändin tarjoilema musiikki pohjautuu pääosin melankoliseen, mutta melodiseen hard rockiin. Tyylillisesti bändi ei siis ole persoonallisin mahdollinen, mm. HIM -vaikutteita on sinkulta helposti huomattavissa aina soittomaneereihin saakka, mutta bändi paikkaa tätä puutetta onnistuneesti särmikkäällä ja lähes livesoitannolta kuulostavalla meiningillään. Script of Floodin vahvuus on erinomaisessa laulutyöskentelyssä, laulaja-kitaristi Pekka Hyvärisen tulkinnassa on särmää, mutta myös herkyyttä tarvittaessa, laulajan soundissa on hieman kuultavissa villevalomaisia piirteitä. Sinkun biiseistä parhaaksi nousee moniulotteinen päätösbiisi Diversed Diligence jonka raskas kitaratyöskentely yhdistyy muuten melodiseen ja tunnelmalliseen soitantoon.

Script of Flood luottaa ilmaisussaan hyvinkin perinteiseen "välillä hiljaa -sitten kovaa" -sävelkontrastiin, tämän tekniikan toimivuudesta on hyviä esimerkkejä jo vuosikymmenien ajoilta, mutta asetelmaa kannattaa välillä muuttaa, ettei tyylikeinosta tule täysin itsetarkoitusta. Another Me -sinkulla Script of Flood on saanut vangittua sen bändille ominaisen liveasenteen, joka tekee bändistä persoonallisen.
29.11.2004, Olli Rinnekangas
Muita demoja Lisää »
Teaser  |  Withered  |  
http://www.scriptofflood.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2453
Palaa »