Scarecrow
Black Chains EP / Endless Spine EP
CD-R

The horror… The horror… Nämä Ilmestyskirja nyt! -elokuvan klassiset sanat sopisivat varsin hyvin myös Scarecrown musiikkiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kuulijan pitäisi kauhuissaan juosta karkuun bändin musiikkia, vaan yhtymäkohta löytyy Scarecrown horrorpunkrockista.

Levyn kansistakin esiin nousevat nahkatakit, niitit ja pääkallot viittaavat bändin idoleihin, sillä samalle lätylle isketyt kaksi EP:tä rokkaavat vahvasti Misfitsin tahtiin. Varhaisempi Black Chains on vielä varsin kasvoton repäisy, mutta Endless Spinen saa jo patologinkin puntin vipattamaan. Soundipuolta tarkastellessa ekan EP:n erittäin räkäisen säröinen äänimaailma tuntuu taas paremmin sopivan kontekstiin kuin Endless Spinen silotellummat soundit, vaikka ei mistään Toto-tuotannosta olekaan kyse.

Vaikka Scarecrown nelikko siis kulkeekin vakaasti esikuviensa perässä, on mukaan saatu myös muitakin mausteita, muutama biisi nimittäin esittelee hieman valoisempaa puolta pistellen väliin Rancid-henkisiä punk-melodioita. Kun tämän lisäksi päämies Jack vetää Danzig-maneerinsa tyydyttävästi purkkiin ja säveltelee siinä sivussa parit tarttuvat kertsit kuten Classicissa, uskon Scarecrown miellyttävän jokaista punkrockzombia.
09.05.2004, Antti Klemi
Muita demoja Lisää »
Modulok  |  Braineaters  |  Hangman promo  |  Earth is Dead  |  
http://www.scarecrow.rocks.it Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2403
Palaa »