Gore Penetration
Fetish Concept
CD-R

Nelihenkinen Gore Penetration esittelee itsensä sairaana ja äärimmäisen brutaalina death metal -bändinä, jolle mikään aihepiiri ei ole liian sairas tai kiero. Aihepiirit keskittyvät paitsi virtsan ja ulosteiden, myös veren, sperman, sukupuolielinten ja muiden kiehtovien asioiden ympärille. Näistä lähtökohdista sopiikin sitten odottaa myös rankkaa ja tinkimätöntä musikaalista lähestymistä.

Fetish Concept sisältää kaikkiaan yhdeksän veisua, joille pituutta kertyy yhteensä reilut 25 minuuttia. Tyyli on melko äärimmäistä, raskasta ja groteskia death metallia ilman kompromissejä. Omaperäisyys ei ole selvästikään ollut kovassa huudossa bändin nelikon keskuudessa, mutta siitä viis, sillä soitanta on tiukkaa ja taidokasta. Sävellys- ja sovitustyö ei aina yllä soittotaidon tasolle, mutta kokonaisuutena on bändi hyvin lukenut läksynsä brutalometallin oppaasta.

Oraalisella puolella tarjotaan niin matalia mörinöitä kuin korkealta rääkyen ulostettuja kirkunoitakin. Grindauksen ystävät tuskin tulevat pettymään, mutta tyypillisen death metal -örinän diggarille homma saattaa hieman pistää hanttiin. Tuotantopuoli on viilattu kuntoon Sonic Pump -studiossa ja jälki on todella hyvää. Missään tapauksessa kitarat eivät ole mitään demotasoa, vaan käytännössä kevyesti levytason tavaraa. Sama pätee rumpuihin, ja ylipäätään soundimaailman kokonaisuuteen. Erikoismaininta pitää antaa luovasta ja taitavasta rumpaloinnista, joka värittää kitarasoolojen ohella soitantaa korvaa miellyttävällä tavalla.

Fetish Concept onkin selvästi yksi tämän vuoden parhaita demoja, joita tällä saralla on vastaan tullut, joten suosittelen pistämään nimen mieleen, mieluiten 9 mm poranterällä.
30.09.2003, Serpent
http://www.gorepenetration.cjb.net Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2342
Palaa »