Parasite Paradise, The
His Only Begotten Son (A.D. MMXVII)
CD-R
3

The Parasite Paradise on lähes tuntematon kotimainen yhden hengen musikaalinen projekti, joka sai alkunsa vuonna 2016. Demojulkaisuksi laskettava His Only Begotten Son (A.D. MMXVII) sisältää bändiltä kaksi biisiä: "b-puolen" kappaleen Lucifer Luminous sekä kokonaisuuden avaavan nimikkobiisin His Only Begotten Son.

Homman kaava ei ole se tavanomaisin, sillä The Parasite Paradise on lähinnä yhdistelmä bluesia ja black metalia. Siinä missä jälkimmäisestä on napattu raakkuvat laulut ja sanoitukset, miksei myös soundimaailma ja osa riffeistä, ensimmäinen on luonut pohjan projektin musiikille. Yhdistelmä onkin eittämättä kiinnostava ja omaperäinen. Valitettavasti toimivuudessa on vielä toivomisen varaa, sillä paketti natisee liitoksistaan pahasti tuon tuostakin.

Vaikka bluesin groove kiinnostaa tässäkin yhteydessä, sen svengaavuus ei aivan natsaa mustemman tyylittelyn kanssa. Levy tuntuu väärällä tavalla vinoutuneelta, josta lopulta johtuu etääntyminen demon musiikista. Ei silti käy väittäminen, etteikö näissä biiseissä olisi ansionsa. His Only Begotten Son (A.D. MMXVII) on itsensä kuuloinen tapaus, joka ehkä kaipaa enemmän hiomista kuin mitään muuta. Soundillisesti kelvollinen julkaisu lienee kuitenkin julkaisuna liian omituinen suurelle yleisölle.

21.12.2017, Serpent
Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 450
Palaa »