Sulkijalihasmuisti
God is Säkki
MC
3

No niin, nyt on ihan Punk in Finland -tason nimeä tarjolla: Sulkijalihasmuisti. Tämän on pakko olla joko höttöpunkkia tai jotain aidan alta mentyä äkkivääryyttä. Saate kertoo musiikin olevan sekoitusta slash-punkista ja avantgardesta, ja taidepläjäys on tallennettu nimelle God is Säkki. Jännittää.

Underground-piireissä tunnettu "visionääri Kake Kaakelin" ei nimenä sano minulle yhtään mitään. En siis voi siitä lähteä pakettia avaamaan, mutta epänormaaliahan God is Säkki toki on. Sillisalaatiksi ei Säkkiä sovi haukkua, mutta aika laveasti tässä silti liikutaan On säröistä ränttätänttäpunkkia (Tyttö jonka nimeä en muista), nihkeitä Bob Dylan- ja Beatles-sävelkulkuja (Joey, Joey Again) , lofi-estetiikalla tehtyä akustista ja rentoa baarijakkarahipsteröintiä (Bazoo), siinä missä myös ikään kuin salin perällä kännykällä liveäänitettyjä hapokkaita popsäveliä (You Fucking Love Caine & Co). Tarjolla on yksitoista biisiä ja parikymmentä minuuttia tajunnanvirtaa kummallisilla sanoituksilla.

Vaikka ei musiikista oikein mitään järkevää saa irti, on julkaisulla silti oivatkin hetkensä, yhtenä niistä psykedeelinen Maani. Kokonaisuutta hallitsee rento hälläväliä-asenne, joka sisäistynee paremmin live-muodossa. Näin kasetilta kuunneltaessa Sulkijalihasmuistista jää lopputulemana mieleen pikkukiva häröily.

 

23.11.2017, Janne Rintala
https://open.spotify.com/artist/0Au1kswQWzqglDY942qGAC Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 850
Palaa »