Madred
Prodigal Habits
CD-R
4

Neljästä lappeenrantalaiskundista koostuva Madred on toiminut omakustannetasolla jo kahdeksatta vuotta. Yhtyeen uutukainen on neljän biisin Prodigal Habits -kiekko, jonka kohdalla bändi itsekään ei ole varma onko kyseessä sinkku vai ep. Veikataan yhtyeen tarkoittavan jälkimmäistä, koska sitä sitä albumia ei nyt taida ihan vielä kuitenkaan horisontissa olla.

Itse musa on hyväntuulista thrashin ja rokin sekoitusta. Menossa on vahva groove ja tekemisen meininki. Kuten jo viime arviossani bändistä kirjoitin, tämä tuo mieleen toisaalta Anthraxin, jos sitten myös kotimaisen Lost Societyn. Innokkuus välittyy läpi riffittelyn ja energisen laulupuolen. Metallisuudelle taas annetaan keventävää vastapainoa puhtaalla rokkivetoisuudella.

Ratkaisu on hyvä, sillä Prodigal Habits on virkistävää kuultavaa. Soitto on napakkaa, laulu osaavaa ja tuotantopuoli harvinaisen hyvää. Biiseissä on myös potentiaalia todelliseen hittikamaan, vaikka ehkä vielä näistä biiseistä tuo ykkösnyrkki puuttuukin.

On helppoa kuvitella Madredin puskevan turpaan myös livenä, sillä tällaisessa soitossa on jotain kovin elinvoimaista. Toivotaan, että bändi saa vielä kiristettyä sävellysruuviaan, sillä tässä nelikossa on ehdottomasti kokopitkän levyn ainesta.

12.11.2017, Serpent
Muita demoja Lisää »
Driver  |  Euroforia  |  
https://www.facebook.com/imadred Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 688
Palaa »