Snakebearer
Throes
CD-R
2

Sooloprojekti Snakebearer luonnehtii musiikkiaan mustuneeksi pop metaliksi, joka onkin varsin hyvin suuntaa-antava määritelmä Throes-demon ensimmäisenä soivasta nimikkoraidasta. Kolmiminuuttinen veto on kevyen melodinen ja syntikoilla höystetty veto raspisilla puoliörinöillä. Siis vähän kaikkea kaikille, muttei kunnolla mitään kellekään.

Toisena tuleva The Hunger Gospel vie menoa selvästi enemmän black metalin suuntaan, joka onkin enemmän linjassa corpsepaint-meikatun artisti Marras Teufelgeistin promokuvan kanssa. Kolme ja puoli minuuttia kestävä raita on yksinkertaista ja hieman jopa tarttuvaa. Erityisen hyväksi rokkaavaa rallatusta ei kuitenkaan voi sanoa.

Päätösraita Churning of the Cosmic Waters vetää jossain kahden ensimmäisen välimaastossa. Popahtavuus ei aivan yllä ensimmäisen tasolle, mutta vastaavasti kappaleen melodinen black metal on kakkosveisua keveämpää menoa.

Kaikkia kappaleita yhdistää kuitenkin heikko tuotanto, kuten rumpukoneelta kuulostava naputus, surkea sähkökitarasoundi ja kompromissin makuiset ärinälaulut. Itse biisimateriaali on mukiinmenevää ja samalla niin kovin helposti unohdettavaa. Throes onkin demo, jonka pariin en näe tarvetta palata. Haparoivat ensiaskeleet kertovat kaikesta huolimatta visiosta bändin tulevaisuudesta. Arpa on heitetty.

31.08.2017, Serpent
http://www.snakebearer.net/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 301
Palaa »