Wakener
Rise to Fall
CD-R
3

Wakenerin melodista metallia on tiluteltu kolmen vuoden ajan ja nyt vuorossa on yhtyeen toinen tuleminen, viiden biisin Rise to Fall -ep. Edellisen nimikkodemon lailla kyse on melodisesta metallista death metal -örinöin ja siinäpä homma ytimekkyydessään onkin.

Soundit ovat edeltäjänsä tapaan hieman vaisut ja voimattomat, joskin rummuista löytyy eittämättä mukavasti jyhkeyttä. Laulanta on pääosin matalaa, jopa sangen hyvää örinää ja tälle on sidekick-henkisesti varattu myös tilaa kireällä rääkylaululla. Ei hassumpi veto sekään.

Valitettavasti itse biisimateriaali ei ole merkittävästi kehittynyt sitten parin vuoden takaisen esikoisen. Yhtyettä tuntuu yhä vaivaavan tietynlainen kunnianhimottomuus. Vaikka melodiakuluissa tolkkua onkin aina mietoihin ironmaidenmaisuuksiin asti, niistä puuttuu vielä sellainen terävyys ja tarttuvuus, jota ne selkeästi kaipaisivat iskeäkseen kunnolla munille.

Etenkin loppua kohden meno hieman lässähtää, kun paremmat paukut on ladattu kiekon alkupuolelle. Lopussa myös lojuvat julkaisun pidemmät biisit, joka ehkä omalta osaltaan löysentää hieman kappalemateriaalin purentaa.

Rise to Fall on passelia peruskamaa, eikä se jää jälkeen edeltäjästään, jos ei nyt sitten myöskään ylitä sitä.

31.08.2017, Serpent
Muita demoja Lisää »
Wakener  |  
https://www.facebook.com/wakenermusic Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 237
Palaa »