Tuhonsiemen
Ajaton, nimetön, kasvoton
CD-R

Tuhonsiemen Jyväskylästä on toiminut jo noin kuuden vuoden verran, mutta vielä toistaiseksi yhtye on operoinut omakustanteisena. Tällä ajatuksella jatkaa myös neljän biisin cdr-mcd Ajaton, nimetön, kasvoton. Bändi itse nostaa esille naissolistin johdolla toimimisen. Muuten kuriositeetiksi jäävä seikka onkin saanut tällä teoksella lisää merkitystä, kun nimikkobiisi suoritetaan osin puhtain lauluosuuksin.

Kahteen edelliseen julkaisuun nähden Tuhonsiemen on ottanut askeleen eteenpäin. Ilmaisu on aggressiivista, kiivasluonteista ja paikoin melodistakin. Sävellystyö vaihtelee hyvin keskinkertaisen vimmaisuuden (avausbiisi Riivisäe) ja toisaalta tunnelmallisemman (nimikkoraita Ajaton, nimetön, kasvoton) välillä hieman epätasaisesti. Yleisilme on kuitenkin positiivinen ja tuntuisikin siltä, että yhtye on ottanut selkeän kehitysaskeleen urallaan.

Lord Perikadon kireä rääkylaulu on passelia kuultavaa ja hyvin hän hoitaa myös puhtaat lauluosuudet. Soundillisesti tuotos ei ole häävi, sillä varsinkin nopeammissa kohdissa putki tukkeutuu. Kitarasoundi noin muutenkaan ei ole kovin kehuttava; se kun ei ole selkeästi raaka tai toisaalta hyväsoundinen.

Vaikkei Ajaton, nimetön, kasvoton mikään menolippu kotimaisen black metalin ykkösluokkaan olekaan, on yhtye kaikesta huolimatta menossa oikeaan suuntaan. Demoskenestä kiinnostuneiden bm-tyyppien kannattaa ainakin yhtye katsastaa.

04.08.2017, Serpent
Muita demoja Lisää »
Tuhonsiemen  |  Temppeli  |  
https://tuhonsiemen.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 597
Palaa »