Bloodshed Assault
Bloodshed Assault
CD-R
3

Pari vuotta sitten ensidemonsa julkaissut Bloodshed Assault on tehnyt paluun yhdeksän biisiä kattavan kakkosdemon myötä. Livenä purkitettu demo esittää edeltäjänsä lailla vanhan liiton kuolemaa, vuoroin keskitempoisesti, vuoroin nopeammin tykitellen.

Soundeista eittämättä huomaa, että menoa ei ole lähdetty liikaa virittelemään. Tämä on jättänyt ulosannin soundillisesti hieman vaisuksi, jonka lisäksi laulut ovat ehkä turhankin taustalla instrumentteihin nähden.

Biisit sen sijaan ovat käytännössä tyylipuhdasta ysärikuoloa. Yhä demoa vaivaa edeltäjänsä ongelma eli tietynlainen persoonattomuus ja mieleenpainumattomuus. Kappaleet eivät sinänsä ole huonoja tai edes yhdentekeviä, ainoastaan turhankin tavanomaisia lajissaan. Vaikka kappaleissa onkin hyviä ideoita, astetta keskinkertaisemmat riffit laskevat keskitasoa jonkin verran.

Ärisevä örinälaulu on sinänsä passeli, mutta ehkäpä on hieman kärsinyt livenä soitamalla. Yhtyeelle tekisikin terää tiukempi nauhoitustyöskentely, kuten myös biiseistä ylimääräisen rasvan pois leikkaaminen. Vaikkei jälki näinkään huonoa ole, yhtye ei selvästikään ota kaikkea irti osaamisestaan.

31.07.2017, Serpent
Muita demoja Lisää »
Demo 2015  |  
https://bloodshedassault.bandcamp.com/music Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 332
Palaa »