Igniter
Outruled by None
CD-R
4

Laadukasta kotimaista thrashia ei tule kiusaksi asti, mutta tämä tapaus pistää jalan vipattamaan. Igniterin kolmikolla on kova kiire joka paikkaan ja biiseistä tulee suorastaan hytkyttävä olo. Jalkaa polkee tahtomattaan tahdissa ja pää meinaa lähteä nyökkymään koneenkin ääressä lähes itsekseen.

Demolle on mahdutettu kuusi biisiä, jotka eivät pahemmin toisistaan poikkea. Samasta puusta veistetyt biisiaihiot ovatkin demon huonoin puoli, sillä mieleenpainuvuutta ei ole ainakaan kahmalokaupalla liikaa. Yleinen energisyys vie kuitenkin mukanaan, eikä yksityiskohtien perään jää kaipailemaan. Toisin kuin monet alan isommat bändit, Igniter ei juuri hidastele tai melodioita tarjoile. Kokonaisuus hoidetaan lähinnä nopealla sahauksella.

Kiireistä soittoa komppaa tasaiseen nakuttava rumpalointi ja kireästi nariseva laulu. Tämä varmasti jakaa mielipiteitä, mutta ainakin meikäpojalle tällainen hieman persoonallisempi lähestyminen toimii hyvin. En hirveästi keksi valittamista Igniterin demosta. Soundit nyt toki voisivat olla vielä jämerämmät ja kappaleissa enemmmän vaihtelua. Noin muuten tekele on kuitenkin varsin mielekästä kuultavaa ja ehdottomasti demo, jolle toivon pikaista jatkoa.

13.05.2017, Serpent
https://www.facebook.com/heavythrashingmayhem/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1293
Palaa »