Strunkiin
Slavery Redux
CD-R
2

Parin vuoden ikäinen ja parihenkinen Strunkiin soittaa äärimmäistä metallia konevivahtein. Osin tämä johtuu bändin käyttämistä sampleista, osin rumpukoneesta. Viimeksi mainittu on kaiken lisäksi valitettavan paska.

Slavery Redux koostuu vain yhdestä kymmenminuuttisesta biisistä, jonka aikana soitto poukkoilee lähinnä melodisen nopeatempoisen death metalin ympärillä hieman muita aineksia mukaan ympäten. Konemaisuutta korostaa rumpukoneen lisäksi varsin kotikutoinen kitarasoundi, joka kuulostaa kuin suoraan jostain tietokoneelta vedetyltä. Kaiken lisäksi konemainen nakutus huutaa käytännössä pinnalla vain laulut esille kunnolla päästäen.

Biisimateriaali ei ole hyvää, jos ei nyt sysipaskaakaan. Samaa ei voi sanoa soundeista, jotka valitettavasti edustavat jälkimmäistä. Rumpukone on paitsi liian kovalla, se on myös soundeiltaan todella perseestä. Kitarasoundit ovat ankeaa vinkunaa ja selvästi alempaa keskitasoa ihan jo demojulkaisuissakin. Biisien keskinkertaisuus ja jotkut hieman paremmat ideat, kuten kelpo soolo, pelastavat vähän. Slavery Redux ei ole siis täysin luokatonta paskaa, mutta huono tuotos kokonaisuutena kuitenkin.

09.04.2017, Serpent
https://strunkiin.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 667
Palaa »