Spell of Torment
Infernal Death
MCD
4

Kahden biisin omakustanneminari alkaa lupaavasti: tunnelmat tuovat mieleen Bathoryn uljaan viikinkikauden. Valitettavasti tätä iloa kestää vain puolen minuutin verran, kunnes yhtye paljastaa todelliset karvansa. Tyylilajia voisi luonnehtia sekoitukseksi melodista death metalia ja black metalia. Vaikka tuo "Bathory"-alku onkin levyn parasta antia, ei kappalekaksikkoa käy soimaaminen. Jälki on hyvää kautta linjan, soundeista biiseihin, eikä kyllästymistä ehdi tulla lyhyen keston ansiosta.

Biisit ovat riittävän ytimekkäitä noin neljän minuutin soittoajoillaan ja sävellyksissä on juuri sopivasti vaihtelua. Ideoita ei ole toisaalta kammettu liikaa yhteen raitaan, eikä toisaalta yhtye syyllisty turhaan yhden asian toistoonkaan. Silti kaikesta välityy fiilis, että bändi hieman hakee omaa tyyliään. Soittaako nyt sitten melodista deathia, melodista blackia, käydäkö eeppisillä tunnelmametallirintamilla vai laittaako kaikkea yhteen? Onneksi sentään ne pakolliset thrash-vaikutteet loistavat poissaolollaan.

Soundien osalta julkaisu on hyvällä mallilla. Jälki on erottelukykyistä ja riittävän voimakasta. Ärinälaulut ovat lajissaan hyvin tyypilliset, mutta huonoiksi niitä ei voi moittia. Infernal Death on varsin hyvä jatke yhtyeen aiemmalle tuotannolle ja toivottavasti tästä ura urkenee entuudestaan.

09.04.2017, Serpent
https://www.facebook.com/spelloftormentofficial/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1015
Palaa »