Svordom
För dom som är ensamma
CD-R
4-

Ruotsinkielisestä crustista ja hardcoresta tulevat meikäläiselle mieleen lähinnä Bob Malmström ja valitettavasti edesmennyt ja aikanaan harmittavan vähälle huomiolle jäänyt Karjaan suuruus, Våld (vaikkei Våldin sanoituksista lopulta ruotsinkielisiä ollut kuin murto-osa... kummasti muisti tekee tepposia...). Turussa vuonna 2014 perustettu Svordom iskee kuitenkin kuokkansa samaan vakoon EP:llään För dom som är ensamma. Jälki ei suinkaan ole huonoa.

Seitsemästä biisistä vain yksi rikkoo kahden minuutin rajan, ja sekin on cover-biisi ja rimpuilee aikarajan ylitse vain kolmella sekunnilla. Tempo on melkoinen, eikä äkäisen crust-huudon kannalta ole mitään merkitystä millä kielellä sanoitukset on kirjoitettu. Äärimmäisen nopeaa D-beattia viljellään sitäkin paikoin, mutta pääpaino on rankalla ja mainiosti soitetulla crustilla. Svordom saa rähjäämisensä toimimaan, eikä tingi asenteestaan saati tyylipuhtaudestaankaan. Tuotanto on sopivan räkäinen, ja soundi mukavan raskas. Levy on laadultaan punkahtavan demomainen ja DIY-henkisen näköinen, mutta sen on virallisestikin julkaissut Kierrepotku Records. 

För dom som är ensamma on vajaan vartin pituisena raivokohtauksena juuri sopivan mittainen, ja vihjaa Svordomin mahdollisesta live-potentiaalista. Lainatkaa kaverin vanha Liteace ja hankkiutukaa Karjaalle Norrikseen keikalle, hophop, niin valun Espoosta puoliväliin vastaan paikalle. Siellä meikäläinen kuuntelee rantasuomalaisen crustinsa. Kiitos.

Och samma på svenska: Aj sjutton, det gör ont! Heja grabbar! Omstart!

10.03.2017, Napero
Muita demoja Lisää »
Förstörd Värld  |  
https://svordom.bandcamp.com/album/f-r-dom-som-r-ensamma Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 721
Palaa »