Tuhonsiemen
Tuhonsiemen
CD-R
3

Tuhonsiemen on vuonna 2011 perustettu black metal -yhtye Jyväskylästä. Epätavalliseksi bändin tekee naispuolinen laulusolisti, jota ei Lord Perikato -nimen tai toisaalta äänen perusteella pystyisi aivan ensimmäisenä kohdalleen arvaamaan.

Seitsemän biisin mittainen demo on niin sanotusti livenä purkitettu melodinen genrekokonaisuus, joka soljuu sujuvasti eteenpäin toisen aallon black metalille ominaisella tavalla. Nauhoitustavasta johtuen äänimaailma on rupinen ja voimaton, joskin selkeyttä sentään löytyy. Tämä onkin tärkeää yhtyeen melodiapainotteisuuden huomioiden, sillä etenkin nopeammissa purskeissa kokonaissoundi menee turhankin puuroiseksi.

Kappaleet ovat yksinkertaisen varmatoimisia ja samalla toisaalta kovin yllätyksettömiä. Mitään luokattomia ratkaisuja ne eivät sisällä jos eivät sitten mitään ikimuistettavaakaan. Sävellyksiä vaivaakin vahva keskinkertaisuus, jonka ikeestä ei näillä tyyliratkaisuilla päästä irti. Vauhdin osalta kappaleet pyörivät keskitempon ja hieman reippaamman moisen paremmalla puolella.

Tuhonsiemen ei varsinaisesti tee mitään väärin, mutta keskinkertaiset melodiat ja nuhjuiset soundit väistämättä vievät parhaan terän muuten kelvollisilta biiseiltä.

01.03.2017, Serpent
Muita demoja Lisää »
Ajaton, nimetön, kasvoton  |  Temppeli  |  
https://www.facebook.com/Tuhonsiemen/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 766
Palaa »