Fire Action
Rock Brigade
CD-R
3

Helsinkiläinen Fire Action vannoo 80-luvun metallin nimeen tiputtelemalla vaikutteikseen Dokkenin, Malicen ja Judas Priestin kaltaisia nimiä. Kolmen biisin ja vähän päälle kymmenen minuutin näytteen perusteella ne pitävät eittämättä paikkansa.

Parasta demolla onkin autenttinen aikakauden fiilis. Laulaja Leo Barzola yltää ihan vakuuttavasti vaadittaviin korkeuksiin ja musiikki on muutenkin kuin suoraan jenkkimetallin kultaiselta vuosikymmeneltä. Sävellykset ovat aavistuksen, eli juuri sopivasti kimurantteja ja pienoinen käppäviba saa ne kuulostamaan eläväisiltä.

Kiitosta suon myös rumpali Samuli Häkkilälle, joka malttaa jättää tolkuttoman basarienpolkemisen muille (se on mm. keskeinen syy siihen miksi uusi Accept ei kuulosta niin hyvältä kuin vanha). Mutta sehän ei kuulu tähän, joten palataan rumpaliin. Vähän väkevämpi tatsi olisi paikallaan, kovemmat iskut ja hippusen nopeampi tempo tekisivät näille biiseille eetvarttia. Muuten ei isosti huomauttamista ole: laulumelodioissa on ideaa ja riffit ovat terävähköjä. Kokonaisuus pysyy luontevasti kasassa ja ainakin nämä kolme biisiä muodostavat eheän kokonaisuuden. Eli tyylilleen Fire Action on ainakin uskollinen.

15.02.2017, Ismo Karo
Muita demoja Lisää »
Hot Blooded Woman  |  
https://www.facebook.com/Fireaction/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 670
Palaa »