Verjagen
Slaughterhouse Blues
CD-R
3

Tasaisen aktiivisesti demoja suoltanut Verjagen on edennyt kolmessa vuodessa peräti viidenteen julkaisuunsa. Neljän biisin ja vajaan 20 minuutin mittainen Slaughterhouse Blues on kuitenkin lähinnä askel taaksepäin. Vaikka kokemusta on karttunut, on bändin innovatiivisuus ja tarttuvuus ottanut osumaa.

Slaughterhouse Blues tuo nimeään mieleen death metalin ja sen henkisissä merkeissä kuljetaan tälläkin erää. Groovea, melodisuutta ja perinteisestä hevistäkin tuttua soitantaa on luvassa ihan passelisti tehtynä, mutta samalla kovin kunnianhimottomasti ja vailla kunnollista tarttumapintaa. Laulupuoli taas on jakaantunut tavallisemman örinälaulun ja käheän, lähinnä black metal -henkisen rääkytyön kesken. Kumpikaan näistä ei varsinaisesti säväytä jos ei nyt ärsytäkään.

Slaughterhouse Bluesin ongelmat eivät ole soundeissa, lauluissa tai bändin tyylilajissa, vaan tasapaksun tylsähkössä sävellystyöllä. Kun neljä biisiä putkeen on tasaisen harmaata jyystämistä vailla napakoita poikkeuksia tai suurempaa iskevyyttä, on lopputuloksesta vaikea innostua. Ei sillä, että tämä huono olisi, mutta pariin edelliseen demoon nähden kysessä on varsin mitäänsanomaton tapaus.


Verjagen from Finland has been an active band. In there years it has put out five releases. Now these guys are back with 20 minutes and four songs. This one is called Slaughterhouse Blues.

The name reminds me of death metal and this is exactly what this band is all about. Add grooviness, melodies and even traditional heavymetal, and that is Slaughterhouse Blues. But at the same time the band lacks ambition and catchiness. Vocals are split between standard growling and more like black metalish raven vocals. Neither is in fact good or bad, just something in between.

Slaughterhouse Blues’ problems lie in the rather dull compositions. Even if it’s not bad, it’s hard to get enthusiastic about basic death metal without anything else in it. Still better wait what comes out of this band when it gets older.

23.01.2017, Serpent
Muita demoja Lisää »
Soul Harvester  |  Cold Oblivion  |  
https://www.facebook.com/verjagen/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 557
Palaa »