Verjagen
Slaughterhouse Blues
CD-R
3

Tasaisen aktiivisesti demoja suoltanut Verjagen on edennyt kolmessa vuodessa peräti viidenteen julkaisuunsa. Neljän biisin ja vajaan 20 minuutin mittainen Slaughterhouse Blues on kuitenkin lähinnä askel taaksepäin. Vaikka kokemusta on karttunut, on bändin innovatiivisuus ja tarttuvuus ottanut osumaa.

Slaughterhouse Blues tuo nimeään mieleen death metalin ja sen henkisissä merkeissä kuljetaan tälläkin erää. Groovea, melodisuutta ja perinteisestä hevistäkin tuttua soitantaa on luvassa ihan passelisti tehtynä, mutta samalla kovin kunnianhimottomasti ja vailla kunnollista tarttumapintaa. Laulupuoli taas on jakaantunut tavallisemman örinälaulun ja käheän, lähinnä black metal -henkisen rääkytyön kesken. Kumpikaan näistä ei varsinaisesti säväytä jos ei nyt ärsytäkään.

Slaughterhouse Bluesin ongelmat eivät ole soundeissa, lauluissa tai bändin tyylilajissa, vaan tasapaksun tylsähkössä sävellystyöllä. Kun neljä biisiä putkeen on tasaisen harmaata jyystämistä vailla napakoita poikkeuksia tai suurempaa iskevyyttä, on lopputuloksesta vaikea innostua. Ei sillä, että tämä huono olisi, mutta pariin edelliseen demoon nähden kysessä on varsin mitäänsanomaton tapaus.

23.01.2017, Serpent
Muita demoja Lisää »
Soul Harvester  |  Cold Oblivion  |  
https://www.facebook.com/verjagen/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 530
Palaa »