Vocatus
3 promillea
CD-R

Vain reilun vuoden ikäinen Vocatus on pärskinyt materiaalia ulos kovaa tahtia. Kuuden biisin mittainen 3 promillea on peräti yhtyeen kolmas demonauhoite vajaan vuoden sisällä. Vaikka meno ei varsinaisesti näytä hiipumisen merkkejä, on kolmikon viimeisin toistaiseksi myös yhtyeen demoketjun heikoin lenkki.

Thrashin, grindin ja death metalin sävyinen crossover-metalli on kiimaista, aggressiivista ja alkoholinkäryistä. Kireät ärjynälaulut saavat taustatukea äreistä kitaroista ja tiukasti naputtavista rummuista. Meno on yhä paikka paikoin napakkaa ja lyömisvoimaista. Samalla iskentä on ajoin myös hieman laiskanoloista. Aivan kuin Vocatuksen kaljapupusta olisivat paristot hieman vähissä.

Hienoisista heikkouksistaan huolimatta 3 promillea jää reippaanlaisesti plussan puolelle. Tästä pitää huolen tasaisen vahva kokonaistoteutus sekä jämerät soundit. Vaikka bändi hieman uutta energia kaipaisikin, on yhtye tällaisenaankin tsekkaamisen väärti - ainakin jos viinankatkuisen äkkiväärän metallin pystyy tyylin puolesta nielemään.

29.12.2016, Serpent
Muita demoja Lisää »
Alkoholilla oli osuutta asiaan  |  Pyrstöyskä  |  
https://www.facebook.com/Vocatus-612232812252431/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 489
Palaa »