Madred
Driver
CD-R
4

Omakustannetasolla operoiva Madred on tuore tuttavuus, joskaan ei aivan uusi sellainen. Jo vuodesta 2009 alkaen toiminut tapaus on julkaissut neljä pienkiekkoa sekä pari musiikkivideota. Uusin julkaisuista on nyt käsittelyssä oleva Driver.

Neljästä lappeenrantalaisnuorukaisesta koostuva orkesteri on äärimmäisen menevää ja rokisti vetävää thrashia. Kaikesta paistaa läpi hyväntuulisuus ja hyvä meininki. Sanoisinko jopa, että tässä on sellainen kotimainen vastine Anthraxille.

Jos iloluonteisuus hinkkaa pahasti vastakarvaan, on Madred varmasti haastava tapaus lajissaan. Jos taas energisyys ja reipas speedmetalmainen revittely potkivat persettä liikkeelle ja kättä pois puuska-asennosta, on Madred ehdottomasti sen kuuluisan tsekkaamisen väärti.

Tämä biisinelikko nimittäin toimii hienosti ja siinä määrin verevästi, että soittoa kuulisi mieluusti kokopitkänkin verran. Lisäksi niin soundit kuin laulajan mukavan karhea ääni ovat oivallisia tekijöitä viimeistelemään laadukkaan paketin. Lopussa kuultava John Fogerty -coverointi on sekin miellyttävästi bändin itsensä kuuloinen ratkaisu.

06.12.2016, Serpent
Muita demoja Lisää »
Prodigal Habits  |  Euroforia  |  
https://www.facebook.com/imadred/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1262
Palaa »