Devenial Verdict
Soulthirst
CD-R
4

Jo vuosikymmenen verran kasassa ollut Devenial Verdict on pakertanut demoja ja omakustanteita tasaista tahtia. Parin vuoden tauon jälkeen ilmestynyt Soulthirst edustaa yhtyeen nykykuntoa varsin edustavalla tavalla. Teknisvivahteista ja rumaa runtua tarjoileva death metal pieksee tahtinsa ilmoille varsin rivakalla otteella.

Bändin jo entuudestaan tunteville luvassa ei ole merkittäviä muutoksia. Teoksen viisi biisiä kahlataan läpi äärimmäsen raskaasti kitaroiden ja matalalta muristen. Siinä sivussa mukaan heitetään joukkoon sopivalla tavalla vingutuksia, erikoiskomppeja tai muita täkyjä, jotka rikkovat paikoin suorasukaistakin soittoa oivalla tavalla.

Soulthirstin tarjoama jenkkideath on takuuvarma tapaus genressään, muttei toisaalta yhtään sen enempää tai vähempää. Kokonaisuutta katsoessa DeeVeen tyyli ei ole niinkään ottanut rohkeita kehitysaskeleita mihinkään suuntaan, vaan tuntuu enemmänkin turvalliselta varman päälle pelaamiselta. Tätä ei pidä käsittää huonomman kautta, sillä tähänkin asti yhtyeen tuotokset ovat olleet takuuvarmaa toimintaa, eikä se kaava ole onneksi tästä muuttunut mihinkään.

Nyt vain sitten jännäämään koska tämä kvartetti kaappaa sen kaivatun levytyssopimuksen itselleen. Syytä ja ansiota moiselle ainakin olisi.

30.11.2016, Serpent
Muita demoja Lisää »
Corpus  |  The Unborn God  |  Psychic Devourment  |  
https://www.facebook.com/DevenialVerdict/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 838
Palaa »